Uitzending
Tijd voor MAX - Breingeheimen

Breingeheimen

Tijd voor MAX

4-10-2018

| 952 x bekeken | 0 reacties
6
Wat is het geheim van EenVandaag? Met Jojanneke van den Berge praten we over de kracht van het actualiteitenprogramma dat vandaag precies 25 jaar bestaat.

Boris Konrad is neurowetenschapper. Hij heeft een van de beste geheugens ter wereld en staat met vier geheugenprestaties in het Guinness Book of Records. Hoe dat zo gekomen is beschrijft hij in zijn boek 'De geheimen van ons geheugen'.

Bert Kops senior en Bert Kops junior zijn de mannen achter het Amsterdamse Sportcentrum Kops. Bert junior is net terug uit Amerika, waar hij zijn pupil Gegard Mousasi de titel van wereldkampioen MMA zag verdedigen.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Bert Kops en Jojanneke van den Berge te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Breingeheimen werd uitgezonden op donderdag 4 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!