Uitzending
Tijd voor MAX - Eten in de 17e eeuw

Eten in de 17e eeuw

Tijd voor MAX

1-10-2018

| 998 x bekeken | 0 reacties
6
De tentoonstelling Dineren aan de gracht opent deze week in het Museum Van Loon. Rijkelijk gedekte tafels vol familiezilver, porselein en kristal. In het oude woonhuis van de regentenfamilie Van Loon schuif je aan bij een diner uit het jaartal 1672. Aten we destijds anders dan tegenwoordig? Gijs Schunselaar, directeur van het museum en Janny van der Heijden beantwoorden die vraag.

Verder: hij begon als stagiair en eindigde als presentator. Nu vertrekt Renze Klamer bij de EO om een talkshow te maken voor BNNVARA op de digitale zender NPO 1 Extra. Wat kunnen we verwachten van zijn nieuwe programma?

En in 10 maanden tijd reed Paul van Hooff met zijn motor van Amsterdam naar Tokio. Voor een groot gedeelte in de winter, want de zomer was te makkelijk. Over zijn ontberingen schreef hij het boek Van hier tot Tokio. Bij ons in de studio vertelt hij over de reis en het boek.

Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Eten in de 17e eeuw werd uitgezonden op maandag 1 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie