Uitzending
Tijd voor MAX - In actie voor Sulawesi

In actie voor Sulawesi

Tijd voor MAX

10-10-2018

| 361 x bekeken | 0 reacties
6
We zitten middenin de nationale actiedag voor Sulawesi. Via Giro 555 wordt geld ingezameld voor de slachtoffers van de aardbeving en tsunami die het Indonesische eiland troffen. Wij besteden in onze uitzending natuurlijk ook aandacht aan deze actiedag.

Verder: al een kwart eeuw bestormt Trijntje Oosterhuis de Nederlandse hitlijsten. Om dit te vieren staat ze op 30 maart met het Metropole Orkest in de Ziggo Dome Amsterdam. Het belooft een reis door tijd te worden, een reis waarvan we in onze studio alvast een voorproefje krijgen.

En we hebben een gelukkig man aan tafel, afgelopen vrijdag sleepte hij zijn tweede Gouden Kalf in de wacht. We hebben het over Tim Oliehoek, regisseur van Het geheime dagboek van Hendrik Groen. We hebben het met hem over het tweede deel van de succesvolle serie.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Tim Oliehoek en Trijntje Oosterhuis te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel In actie voor Sulawesi werd uitgezonden op woensdag 10 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie