Uitzending
Tijd voor MAX - 25-11-2009

25-11-2009

Tijd voor MAX

857 x bekeken | 0 reacties
6
Vandaag in Tijd voor MAX:
zijn seniorenpartijen echt nodig? In de jaren '90 is er de AOV: Algemeen Ouderen Verbond. Zij behalen uiteindelijk zes zetels in de Tweede Kamer. Kort na dit succes valt de fractie uiteen. Anno nu zijn er de VSP, Verenigde Senioren Partij, en OokU. Maar is er werkelijk behoefte aan een seniorenpartij? Behartigen de huidige politieke partijen onvoldoende de belangen van de senioren in Nederland? We praten hierover met de voorzitter van de VSP en oprichter van OokU.

Verder in Tijd voor MAX:
De rubriek Hoe is het nu met..? Voormalig motorcoureur Jan de Vries De actualiteiten van de dag Te gast: Hanja Maij-Weggen. Na velen jaren van hard werken voor het Europees Parlement, als minister van Verkeer en Waterstaat en de laatste zes jaar als Commissaris van de Koningin van Noord- Brabant, is het tijd geworden om het bestuurlijke hamertje neer te leggen. Hanja Maij-Weggen gaat met pensioen. Onder ander hierover praten wij met haar in Tijd voor MAX.

Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX is uitgezonden op woensdag 25 november door MAX. Te gast was Hanja Maij-Weggen. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!