Uitzending
Tijd voor MAX - 2-12-2009

2-12-2009

Tijd voor MAX

1390 x bekeken | 0 reacties
7
Vandaag in Tijd voor MAX: leeftijd speelt geen rol In de meeste liefdesrelaties is de man gemiddeld twee tot vijf jaar ouder dan de vrouw. Toch komen er steeds meer relaties bij waarin het leeftijdsverschil tien tot vijftien jaar is. Voor de omgeving is dat vaak wennen. Helemaal als een vrouw een jongere partner heeft. In Tijd voor MAX praten we over welke rol leeftijd kan spelen in een relatie. Verder in Tijd voor MAX: De rubriek Hoe is het nu met..? Deze week Charles Aznavour! De actualiteiten van de dag Te gast: Belinda Meuldijk. Het schrijven heeft Belinda weer opgepakt en nu voor de musical over Pipo de Clown. Sinds 23 september 2009 is de musical Pipo en de Gestolen Stem in de diverse theaters in het land te zien. Er is in alle opzichten voor gezorgd dat het sprookjesachtige element en het zonnige karakter van Pipo tot zijn recht is komt. Een eerbetoon aan de geestelijk vader: Wim Meuldijk. In het voorjaar verschijnt de biografie over Wim Meuldijk: Papa Pipo geschreven door Belinda. Onder andere hierover praten we met Belinda in Tijd voor MAX.

Tijd voor MAX, 17.35 uur op Nederland 2.

Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX is uitgezonden op woensdag 2 december door MAX. Te gast was Belinda Meuldijk. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Vandaag in Tijd voor MAX: leeftijd speelt geen rol In de meeste liefdesrelaties is de man gemiddeld twee tot vijf jaar ouder dan de vrouw. Toch komen er steeds meer relaties bij waarin het leeftijdsverschil tien tot…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten