Uitzending
Tijd voor MAX - 24-11-2009

24-11-2009

Tijd voor MAX

1257 x bekeken | 0 reacties
6
Vandaag in Tijd voor MAX: een nieuwe carrière na uw 50ste Ze beginnen na hun 50ste aan een tweede carrière. Hun droom is om een boek te schrijven: en dat doen ze! Niet thuis, maar al reizend door Europa. Dan weer op een brommer, dan weer in een omgebouwde vrachtwagen. Nederland heeft nu een schrijversechtpaar: Judy Lohman. Zij zijn bij ons te gast. Verder in Tijd voor MAX: Tijd voor MAX Medisch: met onze vaste huisarts Ted van Essen praten we over gordelroos De actualiteiten van de dag Te gast: Helmut Lotti. Helmut Lotti al weer twintig jaar in het vak. Deze muzikale duizendpoot zingt van klassiek tot rock en is op 11, 12 en 13 december te zien op de MAX Proms. Tijd voor MAX krijgt vast een voorproefje. Want wij praten niet alleen met hem, hij treedt ook op!

Let op: u kunt tijdens en tot een half uur na de uitzending uw vraag stellen aan huisarts Ted van Essen in de chat.
Onderwerp: gordelroos

Tijd voor MAX, 17.35 uur op Nederland 2

Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX is uitgezonden op dinsdag 24 november door MAX. Te gast was Helmut Lotti. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Vandaag in Tijd voor MAX: een nieuwe carrière na uw 50ste Ze beginnen na hun 50ste aan een tweede carrière. Hun droom is om een boek te schrijven: en dat doen ze! Niet thuis, maar al reizend door Europa. Dan weer op een…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten