Uitzending
Schepper & co - Bevrijd van de duivel

Bevrijd van de duivel

Schepper & co

15-9-2008

| 1266 x bekeken | 0 reacties
5
'Oerzwaar', zo noemt Rob Kranen, PKN predikant in Putten, het uitdrijven van demonen bij zijn gemeenteleden. Kranen was een traditioneel predikant met een rationeel geloof tot een wanhopig gemeentelid bij hem aanklopte die zei dat haar leven werd beheerst door demonen. Kranen zag met eigen ogen dat dit geen loze bewering was en besloot haar in gebed te bevrijden. Het veranderde zijn geloof volledig. Elly Loos deed jarenlang aan zwarte hekserij maar raakte depressief en su´cidaal. Radeloos klopte ze aan bij de kerk. Haar heksenverleden hield ze daar angstvallig geheim. Ze liet voor zich bidden en ontdekte dat ze demonisch gebonden was. Tijdens de lange bevrijdingssessies die volgde, braakte ze de duivel er letterlijk uit. Binnen de PKN geldt geen algemene richtlijn voor het uitdrijven van demonen. Omdat de nood hoog is, maken Rob Kranen en Elly Loos zich hard voor erkenning van het bevrijdingspastoraat; het door gebed uitdrijven van de duivel.

Presentatie: Jacobine Geel.

Deze uitzending van het programma Schepper & co met de titel Bevrijd van de duivel is uitgezonden op maandag 15 september door de NCRV. De presentatie was in handen van Jacobine Geel.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee