Uitzending
RTL Tour du Jour - Aflevering 14

Aflevering 14

RTL Tour du Jour

20-7-2018

| 495 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Tour du Jour onder andere:

Etappe 14: 'Renners gaan het onwijs lastig krijgen.'
Etappe 14, geen meter is vlak. Een hele zware etappe, die Filemon en Maarten samen verkennen.

Tom Dumoulin: 'Als het zo blijft, ga ik niet winnen.'
Geraint Thomas presteert erg goed in de Tour. Bij Team Sky weten ze echter niet of hij dit vol blijft houden. Maar Tom Dumoulin vreest dat Thomas de Tour gaat winnen.

Wie is de kopman bij Team Sky: Froome of Thomas?
Grote discussie bij Team Sky. Wie is de kopman in het team? Chris Froome of Geraint Thomas? Filemon ging polshoogte nemen.

Heeft de organisatie de tijdslimiet te streng gezet?
Veel top-sprinsters zijn uitgevallen omdat ze niet op tijd binnen waren. Veel renners zijn het niet eens met de tijdlimiet die de organisatie stelt.

John Degenkolb: 'winnen op Champs-Elysées zou mooi zijn.'
Dylan Groenewegen viel vanwege een knieblessure uit. Alle hoop is nu gevestigd om de 'half-Nederlander' John Degenkolb. Wint hij op de Champs-Elysées?

In deze uitzending van RTL Tour du Jour waren Maarten Tjallingii, Eric Corton, Frank Evenblij en Stef Clement te gast. Filemon Wesselink deed in deze uitzending verslag voor RTL Tour du Jour. Michael Boogerd was in deze uitzending van RTL Tour du Jour deskundige. De presentatie was in handen van Erik Dijkstra. Deze uitzending van het programma RTL Tour du Jour met de titel Aflevering 14 werd uitgezonden op vrijdag 20 juli door RTL7.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie