Uitzending
RTL Tour du Jour - Aflevering 13

Aflevering 13

RTL Tour du Jour

19-7-2018

| 537 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Tour du Jour onder andere:

Etappe 13: 'Een gefrustreerde tweederangs sprinter gaat winnen'
Een vlakke rit na dagen van klimmen en dalen, dat gaat enorm veel pijn doen volgens Maarten Tjallingii. Maar het wordt wel een mooie rit.

Groenewegen llgt uit de Tour: 'Het mocht niet zo zijn'
Dylan Groenewegen haalde twee mooie overwinningen, maar moest vandaag toch afscheid nemen van de Tour. Hoe heeft hij het beleefd?

Hoe is de sfeer in de beruchte bocht 7?
Bocht 7 staat altijd garant voor een feestje, en vooral een Nederlands feestje. Maar door alle veiligheidsmaatregelen, was dat dit jaar een stukje minder.

Kruijswijk: 'Je bent vooral bezig met winnen'
Steven Kruijswijk maakte het vandaag enorm spannend, maar uiteindelijk wist hij niet als winnaar over de streep te komen. Filemon vroeg hem hoe hij de rit beleefd heeft.

Dumoulin zwaar teleurgesteld: 'Ik heb het verkloot'
Tom Dumoulin eindigde vandaag de rit naar de Alpe d'Huez als tweede, maar hij was nog steeds erg kritisch op zichzelf. Hij vond dat hij een grote kans had laten liggen.

In deze uitzending van RTL Tour du Jour waren Maarten Tjallingii, Eric Corton, Frank Evenblij en Stef Clement te gast. Filemon Wesselink deed in deze uitzending verslag voor RTL Tour du Jour. Michael Boogerd was in deze uitzending van RTL Tour du Jour deskundige. De presentatie was in handen van Erik Dijkstra. Deze uitzending van het programma RTL Tour du Jour met de titel Aflevering 13 werd uitgezonden op donderdag 19 juli door RTL7.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie