Uitzending
RTL Nieuws - 23-7-2013

23-7-2013

RTL Nieuws

925 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Nieuws onder andere:

'Nattigheid komt onze kant op'
Vandaag nog tropische temperaturen, maar er komt een lage drukgebied met wat nattigheid onze kant op. Het weer met Laura van der Blij.

'George, James en Alexander zijn populair'
Groot-BrittanniŽ wacht gespannen af op de bekendmaking van de naam van het nieuwe prinsjes. Bij het St. Mary's ziekenhuis in Londen staat correspondent Vanessa Lamsvelt.

'Geestelijke gezondheidszorg kan doorverwijzingen niet aan'
Het is moeilijk geworden om patiŽnten met psychische klachten door te verwijzen naar de geestelijke gezondheidszorg, zegt Steven van Eijck van de Landelijke Huisartsen Vereniging. En dat terwijl er zich juist steeds meer mensen met psychische klachten melden bij de huisarts.

Parachutist landt op honkballer
Een knullig incident vlak voor het begin van een honkbalwedstrijd in Amerika. Parachutisten leveren de vlag en de bal af. En daarbij wordt een honkballer al bijna voor de wedstrijd uitgeschakeld.

Vliegtuig zakt door landingsgestel
Spannende momenten voor de 143 passagiers aan boord van deze Boeing 737 van Southwest Airlines.

Paus als een popster onthaald in BraziliŽ
Paus Franciscus is gisteravond aangekomen in BraziliŽ, waar deze week de Wereldjongerdagen worden gehouden. De Paus begon zijn eerste buitenlandse bezoek met een rit door het centrum van Rio de Janeiro, waar de emoties bij het publiek hoog opliepen.

'Traditionele Engelse namen doen de ronde'
Na de geboorte van prins William duurde het een week voordat prins Charles de naam van zijn zoon onthulde. Correspondent Vanessa Lamsvelt denkt dat het dit keer niet zo lang zal duren.

Tourhelden doen rondje om de kerk in Boxmeer
Zoals gewoonlijk is Boxmeer meteen een dag na het einde van de tour het eerste criterium waar je je favoriete wielrenners van dichtbij in actie kunt zien.

Europa zweet
Wij maken ons opnieuw op voor een dag met tropische temperaturen. Maar we zijn niet de enige, want ook in de rest van Europa is het bloedheet.

Felicitaties van over hele wereld voor geboorte prinsje
In Londen stromen van over de hele wereld de felicitaties binnen voor prins William en zijn vrouw Kate. Gisteravond werden zij de trotse ouders van een zoon.

Deze uitzending van het programma RTL Nieuws is uitgezonden op dinsdag 23 juli door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen ťcht de beste aanbiedingen Bekijk nu!