Uitzending
RTL Nieuws - 22-8-2013

22-8-2013

RTL Nieuws

1085 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Nieuws onder andere:

'Morgen prima zomerdag met veel zon'
Het wordt morgen een mooie zomerdag: de zon laat zich veel zien en het wordt zo'n 25 graden, verwacht RTL-weervrouw Laura van der Blij.

Klusje: 19.000 dieren op de weegschaal
Het is druk voor de verzorgers in de dierentuin van Londen. Alle 19.000 dieren moeten namelijk op de weegschaal en langs de meetlat. Het jaarlijkse weegmoment moet meer vertellen over de gezondheid van de dieren.

'Nixon Tapes' geven kijkje achter schermen Witte Huis
Oud-president van de VS Richard Nixon nam in het geheim alle gesprekken die hij in het Witte Huis voerde op. Nu zijn er weer wat van de opnames openbaar gemaakt. Ze geven een uniek kijkje achter de schermen van het Witte Huis.

Amerikaan die ineens alleen nog Zweeds spreekt terug in 'thuisland'
De man die eerder dit jaar met geheugenverlies gevonden werd en alleen Zweeds sprak is in Zweden aangekomen. Hij hoopt daar antwoord te krijgen op de vraag wie hij is.

Amnesty wil gratie Manning
Mensenrechtenorganisaties hebben met afkeuring op de veroordeling van de Amerikaanse klokkenluider Bradley Manning gereageerd.

Bo Xilai: Van rijzende ster naar verdachte in megaproces
Het megaproces tegen Bo Xilai begonnen. Hij was ooit de rijzende ster in de communistische partij in China. Nu staat hij terecht voor omkoping, corruptie en machtsmisbruik.

Bijna helft 5-jarigen krijgt zakgeld
Bijna de helft van alle 5-jarigen krijgt al zakgeld, dat blijkt uit onderzoek van het Nibud.

Geen onderzoek naar vermeende gifgasaanval
Er komt geen officieel VN-onderzoek naar de vermeende aanvallen met chemische wapens in SyriŽ. Dat is de uitkomst van de spoedzitting van de VN Veiligheidsraad.

Deze uitzending van het programma RTL Nieuws is uitgezonden op donderdag 22 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie