Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 96

Aflevering 96

RTL Late Night

25-5-2015

| 1650 x bekeken | 1 reacties
4
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Antoinette: Seksscène in Rendez-vous ongeëvenaard
Na kaskrakers als De Gelukkige Huisvrouw, Loft en Soof is het tijd voor een nieuw meesterwerkje uit de koker van Antoinette Beumer. De boekverfilming van de thriller Rendez-vous van Esther Verhoef met in een van de hoofdrollen Loes Haverkort. Vooral de seksscene is volgens Antoinette 'ongeëvenaard'.

Loes zoende twintig Franse jongens voor Rendez-vous
Loes Haverkort vertolkt een van de hoofdroller in de boekverfilming Rendez-Vous. Voor een zoenscène zijn Antoinette en Loes afgereisd naar Parijs om een Franse jongen te casten. En daarvoor moest Loes twintig Franse jongens zoenen.

Irma Schijf: Zorg dat je kinderen zelfredzaam zijn
Vandaag is het de Internationale Dag van het Vermiste Kind. Een dag die reeds 36 jaar bestaat, maar nu met de vermissing van de 14-jarige Marilyn uit Hardinxveld-Giessendam nog steeds actueel is. Irma Schijf van het Landelijk Bureau Vermiste Personen geeft een tip: "Zorg dat je kinderen zelfredzaam zijn. Leer je kind beoordelen of iemand betrouwbaar is of niet."

'Kinderen gaan makkelijk met onbekenden mee'
Vandaag is het de Internationale Dag van het Vermiste Kind. Een dag die reeds 36 jaar bestaat, maar nu met de vermissing van de 14-jarige Marilyn uit Hardinxveld-Giessendam nog steeds actueel is. EditieNL toonde aan hoe makkelijk kinderen met onbekenden meekunnen gaan.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Esther Verhoef en Loes Haverkort te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 96 werd uitgezonden op maandag 25 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!