Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 101

Aflevering 101

RTL Late Night

1-6-2015

| 3513 x bekeken | 0 reacties
5
Lodewijk Asscher start een campagne om pesten op het werk bespreekbaar te maken. De burgemeester van Utrecht Jan van Zanen en wielerliefhebber Filemon Wesselink vertellen over citymarketing rondom de Tourstart. In 'Melk De Witte Sloper' vertelt voedingsjournalist Alissa Hamilton over de gevaren van melk. Charlie Puth zingt het emotionele 'See You Again'.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Hoe slecht is melk nu eigenlijk voor je?
Melk moet want daar worden je botten sterk van en het het is gewoon gezond. Volgens voedingsjournalist Alissa Hamilton is dat niet waar. Maar kan 1 glas melk dan al zoveel kwaad? En is melk bijvoorbeeld slechter dan alcohol?

Is melk wel goed voor elk?
Wie is er niet opgegroeid met 'melk moet' omdat je groot en sterk wordt van een paar glazen per dag. Maar is melk echt goed voor elk? Voedingsjournalist Alissa Hamilton over de gevaren van melk, de invloed van de melklobby en een dieet zonder zuivel.

Charlie Puth - See You Again
De Amerikaanse singer-songwriter Charlie Puth zing in RTL Late Night zijn eerbetoon aan de overleden Fast & Furious-acteur Paul Walker: See You Again.

Dubbel platina voor Charlie Puth
De Amerikaanse singer-songwriter Charlie Puth kreeg in RTL Late Night uit handen van Humberto Tan een Double Platinum Award uitgereikt voor zijn eerbetoon aan de overleden acteur Paul Walker: See You Again.

Luuk Ikink test het parcour van De Tour
De eerste etappe van de Tour de France is een tijdrit door Utrecht. Luuk Ikink fietst 'm vast in RTL Late Night. Pittig stukje fietsen, maar onze Luuk is een bikkel!

Start Tour in Utrecht: 'Hele stad kleurt geel'
Over een maand start de Tour de France in Utrecht. Meer dan een miljard mensen wereldwijd zien de mooiste gebouwen en plekken van de Domstad voorbij komen. Een mooie kans voor burgemeester Jan van Zanen om zijn stad internationaal op de kaart te zetten. Wielerfanaat Filemon Wesselink is ambassadeur van de Grand Départ in Utrecht. "Utrecht is een fietsstad, de mensen vinden het geweldig."

Minister Asscher start campagne tegen pesten op werkvloer
Ongeveer vijfhonderdduizend werknemers worden geconfronteerd met pesterijen van collega's, waarvan er ruim tachtigduizend structureel worden gepest. In slechts de helft van de gevallen wordt ingegrepen door een leidinggevende. Hoogste tijd voor minister Asscher om dit een halt toe te roepen. Anke Wiersma ondervond zelf aan den lijve hoe het is als iedereen op kantoor zich tegen je keert. "De werkgever is verantwoordelijk voor een veilige werksfeer."

'Werkgever verantwoordelijk voor veilige werksfeer'
Het wegkijken bij pesten op de werkvloer is wat minister Lodewijk Asscher betreft verleden tijd.

Pesten op de werkvloer: Ik werd een piekeraar
Ongeveer vijfhonderdduizend werknemers hebben dagelijks last van pesterijen van collega's. Anke Wiersma vertelt wat dat met haar deed.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Lodewijk Asscher, Jan van Zanen en Filemon Wesselink te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 101 werd uitgezonden op maandag 1 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!