Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 93

Aflevering 93

RTL Late Night

20-5-2015

| 2039 x bekeken | 0 reacties
7
Trijntje Oosterhuis vertelt over haar Songfestivalavontuur. Tjitske Reidinga komt deze zomer terug met de komedie 'Terug Naar Toen'. Hoogleraar Archeologie Daan Raemakers en archeologen Boudewijn Goudswaard en Henk van der Velde vertellen over de grootse vondst in Dalfsen. Ronald en Michel Mulder organiseren een inline-skate-tocht om aandacht te vragen voor de ziekte multiple sclerose (MS), waar hun moeder Leidy al 20 jaar tegen strijdt.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

'Komedie maken is een serieuze zaak'
Tjitske Reidinga mag voor het derde jaar op rij proberen om het Delamar Theater ook in de zomer vol te krijgen. Maar een goede komedie uit de grond stampen is nog niet zo eenvoudig.

Tjitske als vis in het water op 'apenrots'
Tjitske Reidinga mag voor het derde jaar op rij proberen om het Delamar Theater ook in de zomer vol te krijgen. Dat doet ze niet alleen, maar met maar liefst acht mannen. Die ook nog eens allemaal op haar vallen. Wat maakt Tjitske zo'n begeerde vrouw? "Tjitske is een geweldige actrice en heel benaderbaar, wat wil je nog meer?"

'Deze vondsten vertellen een verhaal'
In Dalfsen is een sensationele archeologische vondst gedaan. Archeologen hebben daar een grafveld uit de steentijd blootgelegd, het grootste dat ooit gevonden is in Noordwest-Europa. En die vondsten vertellen allemaal een verhaal.

'Ontdekking toont gelijkheid man en vrouw'
In Dalfsen is een sensationele archeologische vondst gedaan. Archeologen hebben daar een grafveld uit de steentijd blootgelegd, het grootste dat ooit gevonden is in Noordwest-Europa. Hoogleraar Archeologie Daan Raemakers en archeologen Boudewijn Goudswaard en Henk van der Velde zijn door het dolle heen en laten ons straks een aantal unieke archeologische schatten zien.

Trijntje bescheurt zich om jurkgrappen
Tja, die jurk. Trijntje heeft naar eigen zeggen 'in een stuip gelegen' om alle grappen en grollen die daarover voorbij kwamen.

Trijntje niet gevloerd door vroege aftocht
Het is the day after voor Trijntje Oosterhuis. Het sprookje van het Songfestival kwam helaas tot een voortijdig einde, maar Trijntje kijkt ook alweer vooruit. "Ik voel me goed, ik heb gedaan wat ik moest doen. Ik ben niet down, ik ben blij!"

Trijntje Oosterhuis - Walk Along
In RTL Late Night zong Trijntje Oosterhuis haar songfestivalhit Walk Along. En wat is het toch gewoon een lekker nummer!

De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 93 werd uitgezonden op woensdag 20 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie