Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 87

Aflevering 87

RTL Late Night

15-5-2018

| 808 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Guus Meeuwis zingt zijn single Tilburg
Guus Meeuwis is deze hele week samen met zijn band in de studio van RTL Late Night. Hij speelt elke dag een nummer van zijn nieuwe album GELUK

''Janet Jackson heeft veel mensen geïnspireerd''
Janet Jackson is sinds de jaren 80 één van de succesvolste artiesten in onze popgeschiedenis. Aanstaande zondag wordt ze hiervoor beloond met dé Billboard Icon Award!

Rechercheur Ed Schildknegt vertelt over de moordzaak die hem altijd is bijgebleven
In het tv-programma 'De zaak van je leven' blikken rechercheurs terug op hun meest geruchtmakende moordzaak. Rechercheurs werken dagelijks aan talloze moordzaken, maar er is altijd één zaak die hen specifiek bijblijft. Voor rechercheur Ed Schildknegt is dat de moord op Gerard Zonneveld.

Jack Wouterse over maagverkleining: ''Je zit behoorlijk ver in de problemen op een gegeven moment''
Bijna de helft van de volwassen Nederlanders is te zwaar. Hiervan kampt 13,9 procent met de extreme vorm van overgewicht: obesitas. Toch is het voor veel mensen enorm moeilijk om af te vallen. Poging na poging, dieet na dieet, niets werkt. Daar hebben journalist en schrijver Huib Stam en acteur Jack Wouterse een oplossing voor: de maagverkleining.

''Volkert van der Graaf komt in extreme mate op voor zijn eigen belangen''
Volkert van der Graaf, de moordenaar van Pim Fortuyn, is klaar met de reclassering. Vandaag spande hij een kort geding aan om onder zijn meldplicht uit te komen. Het is de zoveelste keer dat hij zich verzet tegen de voorwaarden van zijn straf, tot grote woede van de nabestaanden van Fortuyn.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Guus Meeuwis, Huib Stam, Jack Wouterse en Vincent Verweij te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 87 werd uitgezonden op dinsdag 15 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie