Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 73

Aflevering 73

RTL Late Night

22-4-2015

| 2703 x bekeken | 0 reacties
6
Voor de 3-delige documentairereeks Seksverslaafd heeft Nicolette Kluijver drie seksverslaafden geportretteerd. Tijdens het programma wordt de hulp ingeroepen van verslavingstherapeut Chris Knorren. Annette Herfkens wist als enige een vliegtuigcrash in Vietnam in 1992 te overleven. Ze vertelt over de impact van de ramp op haar leven. Ireen Wüst start haar eigen schaatsploeg: Team4Gold.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De Headlines van woensdag 22 april
Luuk Ikink met het opvallendste nieuws en de leukste filmpjes van de dag. Met vandaag: een protestactie van de politie en een heldhaftige man redt zijn drone.

Ireen Wüst peilt Humberto als sponsor
Schaatskampioen Ireen Wüst komt met een eigen schaatsteam waarmee ze op de Olympische Spelen van Zuid-Korea in 2018 nog één keer wil vlammen. Ze kan nog wel wat sponsors gebruiken en dus maakt Ireen aan tafel bij RTL Late Night meteen van de gelegenheid gebruik Humberto warm te maken voor haar Team4Gold.

Ireen gaat met eigen team voor vijfde goud
Vandaag maakte Ireen Wüst bekend dat ze haar eigen schaatsteam start: Team4Gold. Nadat ze in februari vertrok bij de ploeg van Marianne Timmer, hoopt Ireen met haar eigen team nog één keer te kunnen knallen op de Olympische Spelen in Zuid-Korea in 2018. "Ik heb een droom en dat is bij vier Spelen op rij goud halen."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Ireen Wüst en Nicolette Kluijver te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 73 werd uitgezonden op woensdag 22 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie