Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 71

Aflevering 71

RTL Late Night

20-4-2015

| 1728 x bekeken | 0 reacties
7
In een gloednieuw seizoen van 'Mijn Leven In Puin' duikt Lieke van Lexmond de wereld in van mensen met een verzamelwoede. Een week lang zet Nederland sporten in de etalage met de Nationale Sportweek. Pieter van den Hoogenband en Eelco Sintnicolaas weten waar een debuut bij een sportvereniging toe kan leiden; eeuwige roem. Luuk Ikink gaat op zoek naar de geschikte sport voor hem.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Lieke van Lexmond: Vrouw had jarenlang geen wc
In een gloednieuw seizoen Mijn Leven In Puin duikt Lieke van Lexmond de wereld in van mensen met een verzamelwoede. Ze worden gevolgd en geholpen door een deskundig team om de zogenaamde hoarders te helpen en dat is soms heftig. "Het meest schrijnendegeval was bij een vrouw die al jarenlang geen wc in huis had. Dat was echt heel schrijnend", aldus Lieke.

Lieke van Lexmond: Je gooit iemands leven om
Morgen start bij RTL4 een nieuwe reeks van het succesvolle programma Mijn Leven in Puin. Lieke van Lexmond is nieuwe als presentatrice en dus nog vol verbazing over de verzameldrift van de zogenaamde Hoarders. "Je gooit iemands leven omver, ze zitten in een isolement en schamen zich vaak. Je moet ze dus echt een oplossing bieden", vertelt Lieke aan Humberto.

Luuk probeert wielrennen uit met Laurens ten Dam
Het thema van de Nationale Sportweek is dit jaar 'ik neem je mee'. Enthousiaste sporters nemen een maatje die niet of weinig sport mee naar de sportclub om hem of haar te laten debuteren in een sport en dat doet onze Luuk deze week. Hij probeert als eerste het wielrennen uit samen met Laurens ten Dam.

Pieter zet zich in voor Nationale Sportweek
Een week lang zet Nederland sporten in de etalage met de Nationale Sportweek. "Kinderen beginnen met sporten, op hun twaalfde haken er veel af en op hun 18de sporten veel mensen helemaal niet meer", zegt Pieter van den Hoogenband.

Roelof Hemmen: Vreselijke reacties dode bootvluchtelingen
De Middellandse zee is een groot zeemansgraf aan het worden nu honderden vluchtelingen in een paar dagen tijd de oversteek naar Europa niet hebben overleefd. De reacties op social media liegen er niet om en schieten nieuwslezer Roelof Hemmen en blogger Wanda Dijkstra in het verkeerde keelgat. "De blog is ongelofelijk veel gedeeld. Gelukkig vinden de meeste mensen het verschrikkelijk", zegt Roelof.

Roelof Hemmen: Ik snap de harteloosheid niet
De Middellandse zee is een groot zeemansgraf aan het worden nu honderden vluchtelingen in een paar dagen tijd de oversteek naar Europa niet hebben overleefd. De reacties op social media liegen er niet om en schiet nieuwslezer Roelof Hemmen in het verkeerde keelgat. "Ik snap de twijfel wel, maar moeten deze mensen dood? Ik wil gewoon niet dat ze verdrinken."

Luuk de Jong: Het was één groot feest
Eindhoven was dit weekend weer de gekste. Na 7 jaar geduld mag PSV zich eindelijk weer de beste van het land noemen als het om voetbal gaat. "Het was gewoon één groot feest", zegt PSV-spits Luuk de Jong.

Luuk: Mooi om te scoren in kampioenswedstrijd
Luuk de Jong speelde een belangrijke rol in de kampioenswedstrijd van PSV. De spits scoorde twee doelpunten tijdens de wedstrijd, in het hele seizoen scoorde hij maar liefst 19 doelpunten. "Het is het mooiste om te scoren in een kampioenswedstrijd natuurlijk", zegt Luuk tegen Humberto.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Eelco Sintnicolaas, Lieke van Lexmond, Pieter van den Hoogenband, Laurens ten Dam, Luuk de Jong en Roelof Hemmen te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 71 werd uitgezonden op maandag 20 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!