Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 72

Aflevering 72

RTL Late Night

21-4-2015

| 2216 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Luuk dribbelt met basketballer Francisco Elson
Het thema van de Nationale Sportweek is dit jaar Ik Neem je Mee. Enthousiaste sporters nemen een maatje die niet of weinig sport mee naar de sportclub om hem of haar te laten debuteren in een sport en dat doet onze Luuk deze week ook. Vandaag speelde hij een potje basketbal met de Nederlandse basketbalheld (want een heuse Amerikaanse NBA-titel op zak) Francisco Elson.

'Elke kinderpornofoto is een plaatsdelict'
Een Nederlands politieteam heeft eerder dit jaar een Australische kinderverkrachter opgespoord op de Filipijnen. Nienke Teunisse en Arjan Verhagen waren de drijvende kracht achter dit onderzoek waarbij ze gruwelijke video's beeld voor beeld moesten bekijken en beluisteren.

Thomas Acda vindt Cito-toets 'niet te doen'
Thomas Acda vindt de Cito-toets niet te doen voor ouders. Hij wordt er alleen maar nerveus van. De acteur was zelfs in staat het boek met alle antwoorden te kopen voor zijn zoon. Al was het maar om te oefenen.

Sander Dekker: Cito goed meetmoment
Vandaag begonnen 166.000 basisschool-leerlingen aan de Citotoets. Anders dan voorgaande jaren hangt hun middelbareschoolkeuze hier niet meer van af. Maar, wat is dan nog het nut van de Citotoets?, dat vraag ik aan staatssecretaris voor Onderwijs, Sander Dekker.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Francisco Elson, Sander Dekker en Thomas Acda te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 72 werd uitgezonden op dinsdag 21 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie