Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 57

Aflevering 57

RTL Late Night

29-3-2016

| 1004 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Jan Smit zit alweer twintig jaar in het vak. Vanavond blikt hij terug op zijn successen en zijn dromen. -Judoka Edith Bosch ging als topsporter over haar grenzen heen. Deze week verschijnt haar boek 'Expeditie Edith' en vanavond vertelt ze over haar strijd met zichzelf. -Jan Jaap van der Wal bespreekt de afgelopen maand, met deze keer de Turkije-deal. Kan vluchten nu echt niet meer?

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Jan Jaap van der Wal bespreekt de afgelopen maand
Jan Jaap van der Wal was aanwezig bij RTL Late Night om alle gebeurtenissen omtrent de vluchtelingen te bespreken van de afgelopen maand. Maar dan natuurlijk wel met een Jan Jaap van der Wal-tintje.

Wat gaat er mis met The Great Barrier Reef?
Carel Drijver luidt namens het WNF de noodklok over het Great Barrier Reef. Tijdens de uitzending legt hij uit waarom het zo belangrijk is dat dit niet verder wordt vervuild.

De slachtofferverklaring van de moeder van Els Borst
Jeroen Wetzels was aanwezig bij de zitting van de moord op Els Borst. Tijdens RTL Late Night leest hij de slachtofferverklaring voor en praat over de zitting.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Edith Bosch, Jan Smit en Jan Jaap van der Wal te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 57 werd uitgezonden op dinsdag 29 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie