Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 55

Aflevering 55

RTL Late Night

25-3-2016

| 1372 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze uitzending: -Lies Visschedijk en Fedja van HuÍt blikken vooruit op 'Soof 2'. -Waylon bereidt zich voor op zijn concert in Ahoy in november. -Hans van Breukelen en Evert ten Napel blikken naar aanleiding van hun theatershow terug op de voetbalwedstrijd van '88. Bridget Maasland vertelt over haar nieuwe programma 'Bridget in Hollywood'.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De Headlines van vrijdag 25 maart 2016
Luuk Ikink met de opvallendste filmpjes en het meest bijzondere nieuws van de dag. Met vandaag:een muizenplaag in de bioscoop, een unieke achtbaanervaring, de zoektocht naar een mysterieuze flirt, een levensechte dinosaurus, sportblunders en kattenfilmpjes.

Hilarisch: de kookkunsten van Lies Visschedijk
Actrice Lies Visschedijk en acteur Fedja van HuÍt spelen in de film Soof. Binnenkort komt Soof 2 uit. Daarom blikken ze terug en vooruit met Humberto Tan.

'Een beetje keeper pakt die bal toch!'
Keeper Hans van Breukelen en televisiecommentator Evert ten Napel blikken terug op het voetbaljaar '88.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Fedja van Huet, Hans van Breukelen, Evert ten Napel, Lies Visschedijk, Waylon, Bridget Maasland en Luuk Ikink te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 55 werd uitgezonden op vrijdag 25 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie