Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 53

Aflevering 53

RTL Late Night

23-3-2016

| 1297 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: De zeventienjarige Lisanne Spaander, bekend van het nummer Vechtersbaas, schuift aan om te vertellen over haar platencontract. De wereldberoemde en onverslaanbare Oekraïense boksbroers Klitschko praten over hun fenomenale carrières en het referendum. John Ewbank, Marco Borsato en Lisse Knaapen laten de eerste exclusieve beelden zien en geven een voorproefje van de muziek van de musical 'SKY'.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Vechtersbaas Lisanne zag droom werkelijkheid worden
In de periode dat ze vocht tegen botkanker schreef Lisanne Spaander het nummer Vechtersbaas, het nummer dat haar in contact bracht met Marco Borsato, die haar grootste droom uit liet komen.

Bart Peeters - Hemel
'Zonder liefde kan de hemel niet bestaan'. Bart Peeters zingt na de aanslagen in Brussel een ontroerende versie van Hemel.

'België heeft nog nooit eerder zo'n samenhorigheid getoond'
Een dag na de aanslagen in Brussel is België nog altijd in diepe rouw, maar de terreur genereert volgens zanger en presentator Bart Peeters ook juist veel liefde en samenhorigheid in zijn doorgaans zo verdeelde België.

In deze uitzending van RTL Late Night waren John Ewbank, Marco Borsato en Bart Peeters te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 53 werd uitgezonden op woensdag 23 maart door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie