Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 52

Aflevering 52

RTL Late Night

4-11-2014

| 2233 x bekeken | 1 reacties
6
Na zijn kwakkelende gezondheid is André Rieu krachtiger dan ooit en is hij terug met een gloednieuw album: 'Love In Venice'. Hij komt hier uitgebreid over vertellen. De zangers van Pentatonix laten horen hoe mooi nummers met alleen hun stem als instrument kunnen klinken. Margriet Brandsma vertelt 25 jaar na de val van de muur het liefdesverhaal van Michael en Rina. Jamai en Eric van Tijn schuiven aan om te vertellen over 'Musicals In Concert'.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De Headlines van dinsdag 4 november
Luuk Ikink met de leukste fragmenten en het opvallendste nieuws van de dag. Met onder andere: in welke provincie hebben mannen de langste penis? Tja...

Pophits? Welnee, musicalhits!
De grootste musicalsterren van ons land staan volgende week samen op één podium tijdens Musical in Concert. Jamai en muziekproducent Eric van Tijn hebben een aantal popklassiekers meegenomen waarvan bijna niemand weet dat de oorsprong daarvan in een musical ligt.

Deze hits komen alle uit een musical
De grootste musicalsterren van ons land staan volgende week samen op één podium tijdens Musical in Concert. Jamai en muziekproducent Eric van Tijn hebben een aantal popklassiekers meegenomen waarvan bijna niemand weet dat de oorsprong daarvan in een musical ligt. Eric kan niet wachten om de liedjes, ontdaan van hun musicalcontext, voor het voetlicht te brengen. "Die hele Heineken Music Hall gaat plat!"

'Er is behoorlijk aan Fred Ros gepleisterd'
Het gerechtshof in Amsterdam begon vandaag met het openbare verhoor van kroongetuige Fred Ros in het Passageproces. Rechtbankverslaggever Saskia Belleman was erbij, net als rechtbanktekenaar Aloys Oosterwijk. Hij mocht alleen géén tekening maken van Fred Ros van de rechtbank. Volgens Saskia Belleman is er weinig over van de Fred Ros die we kennen van de bekende foto's in de media. "Die neus en die mond was onmiskenbaar, maar je kon zien dat er aan hem gepleisterd was, al dan niet blijvend."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Margriet Brandsma, André Rieu, Eric van Tijn en Aloys Oosterwijk te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 52 werd uitgezonden op dinsdag 4 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie