Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 5

Aflevering 5

RTL Late Night

7-9-2018

| 2411 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Dries Roelvink zingt Frank Sinatra - My Way in het Nederlands
Dries Roelvink zingt zijn eigen versie van My Way van Frank Sinatra. "Dit is mijn leven."

Dries Roelvink wil zichzelf herpositioneren
Dries Roelvink is bijna zestig, maar hij wil zich herpositioneren naar een serieuzer imago. Geen feestmuziek meer, maar een serieus repertoire. Hij kreeg hierbij ook hulp van NPO Radio 1-presentator Sven Kockelmann: "We zochten naar een botsing van twee werelden."

'Journalisten moeten niet wijken voor criminelen'
Hoe weet je of het weer veilig genoeg is om op straat te gaan? Paul Vugts ging beveiligd de straat op om te testen hoe het met de dreiging zat. En daarbij ging hij naar de meest gevaarlijke buurten: "Je moet zoiets niet in Blaricum testen."

Stoppen met misdaadverslaggeving geen optie voor Paul Vugts
"Het is mijn eer te na", zegt Paul Vugts. Hij wil niet stoppen met misdaadverslaggeving ondanks de dreiging. Toch was onderduiken geen pretje. "Alle privacy wordt eruit gedrukt", vertelt Vugts. Alles wat hij plande, moest hij een paar dagen van tevoren doorgeven aan zijn beveiligers.

Paul Vugts voelde hart in keel bonken
De vriendin van misdaadjournalist Paul Vugts ging naar buiten met een regenpak aan. "Het zal toch niet dat ze dadelijk denken dat ik dat ben, en dat ze haar afknallen".

Paul Vugts: 'Kan weer vrij rondlopen, maar wel huis verkocht'
Normale dingen zijn ineens weer heel bijzonder voor misdaadjournalist Paul Vugts die een half jaar zat ondergedoken nadat criminelen het op hem hadden gemunt. "Ik ga inmiddels wel weer vrij normaal door het leven."

Bas Smit doet oproep aan Koningin Maxima: 'Trek dit shirt aan'
Bas Smit doet een oproep aan Koningin Maxima om een shirt aan te schaffen met daarop een foto van Bas Smit zelf. Niet het meest stijlvolle shirt, maar de opbrengst is voor het Prinses Maxima Centrum.

Bas Smit: 'Confronterend om je hoofd op shirts te zien'
Bas Smit vertelt waarom de opbrengst van de shirts met een foto van hemzelf naar het Prinses Maxima Centrum gaat. Iedereen in het publiek doet ook mee aan de actie. Heel confronterend voor Smit: "Het is best wel heftig dat ik tachtig keer door mijzelf wordt aangekeken."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Dries Roelvink, Glenn Helder, Monic Hendrickx, Sven Kockelmann en Paul Vugts te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 5 werd uitgezonden op vrijdag 7 september door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee