Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 3

Aflevering 3

RTL Late Night

5-9-2018

| 2235 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De eerste beelden van 'Verliefd op Cuba'
Weinig enthousiasme onder filmrecensenten, maar bomvolle bioscoopzalen. Johan Nijenhuis flikt het telkens weer. Hij is net terug uit Cuba samen met hoofdrolspeler Rolf Sanchez, waar hij heeft gedraaid voor 'Verliefd op Cuba', zijn laatste film in een imposante rij kaskrakers.

Ouders Ximena beginnen stichting om zelfmoord te voorkomen
Hun dochter heeft zelfmoord gepleegd en dat is voor Randy en Caroline Knol aanleiding om een stichting te beginnen om zelfmoord onder jongeren te voorkomen. De naam Ximena's Vlinder is een verwijzing naar het laatste bericht dat ze van hun dochter lazen.

Caroline Knol: 'We hebben onze dochter twee keer moeten begraven'
"Iedere keer krijg je opnieuw een klap te verwerken", vertellen de ouders van Ximena. Ximena pleegde een half jaar geleden zelfmoord. De nieuwe berichten die worden gevonden herinneren hun constant aan hun pijn. Bovendien pleegde OM sectie op haar hele lichaam, waardoor Ximena twee keer begraven moest worden.

Kerstkaart na vijftig jaar alsnog bezorgd
Diesje Janssen-Holla was drie weken geleden met stomheid geslagen toen ze thuis de brievenbus ging legen. Tussen de reclamefolders trof ze een hele oude kerstkaart aan van Sientje! Diesje is blij dat ze geen extra kosten hoeft te betalen.

Martijn zegt sorry voor Twan Huys, de VVD en het Ministerie van Defensie
Sorry zeggen is heel moeilijk, daarom helpt cabaretier Martijn Kardol een handje in zijn wekelijkse rubriek: Martijn zegt Sorry! Excuses voor Twan Huys, de VVD en het Ministerie van Defensie en nogmaals Twan Huys.

'Blok wordt aangevallen door andere partijen dan normaal'
Minister van Buitenlandse Zaken Stef Blok ligt onder vuur door uitspraken die hij heeft gedaan. Hij biedt nu zijn excuses aan, maar politiek verslaggever Marloes Lemsom probeert te achterhalen of hij dit moet zeggen of dat hij dit echt meent.

'Kwestie met Pechtold is hiermee niet afgedaan'
Dat de privékwestie tussen Anne Lok en Alexander Pechtold in de media is gekomen, betekent voor Lok niet dat de kwestie hiermee is afgedaan: "Er is een stukje in mij beschadigd en dat neem ik hem ook kwalijk. Dit moet niet kunnen in Nederland en dit moet niet mogen", zegt Lok. "Maar wat kan ik er aan doen?"

'Dat Pechtold hiermee kan leven, dat is aan hem'
Anne Lok baalt van de publicatie van Privé en zegt dat ze niet aan een interview heeft meegewerkt. Lok wil ook niet ingaan op wat er precies is gebeurd. Maar zegt ze: "Ik schrijf deze brief niet voor niets."

Anne Lok over relatie met Alexander Pechtold
D66-lid Anne Lok doet aan tafel bij Twan haar verhaal over de relatie met Alexander Pechtold. Lok stapte deze week op als lid van de partij.

Anne Lok: 'Ik wilde stoppen voordat de media gingen publiceren'
Anne Lok vertelt waarom ze de brief aan de burgemeester heeft verstuurd. Lok: "De inhoud van de brief is om te verklaren waarom ik mijn ontslag indien. Ik wilde voordat er gepubliceerd zou worden ik gestopt zou zijn."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Johan Nijenhuis, Alexander Pechtold en Stef Blok te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 3 werd uitgezonden op woensdag 5 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie