Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 4

Aflevering 4

RTL Late Night

3-9-2015

| 2837 x bekeken | 0 reacties
5
Vanavond in RTL Late Night: Ellen Hoog over haar boek voor een gezonde levensstijl. Guus Meeuwis schuift aan bij Humberto

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De Headlines van donderdag 3 september 2015
Luuk Ikink met de opvallendste filmpjes en het meest bijzondere nieuws van de dag. Met vandaag: verbijsterend nieuws uit de medische wereld en een Amerikaanse nieuwslezer is boos omdat er een hamster naar haar is vernoemd.

Guus Meeuwis - Dankjewel
Op bijzondere wijze schreef Guus Meeuwis het nummer 'Dankjewel' in samenwerking met Rowwen Hze-zanger Jack Poels. Bij RTL Late Night brengt hij het nummer ten gehore.

Ellen Hoog onthult haar geheim
Veel mensen vragen zich af hoe hockeyster Ellen Hoog aan zo'n afgetraind lichaam komt. Komt dat alleen door flink te sporten? Aan tafel bij Humberto vertelt ze haar geheim.

"Het vreet aan me soms"
PowNed-verslaggever Danny Ghosen dook voor 3 Onderzoekt diep in de vluchtelingencrisis in Calais. De situatie komt voor hem erg dichtbij, omdat hij zelf als tiener ook gevlucht is uit Libanon.

Divorce-acteurs geraakt door vluchtelingen
Katja Herbers en Waldemar Torenstra waren met de cast van de RTL 4-serie 'Divorce' op het Griekse eiland Lesbos. Daar troffen ze een kritieke situatie aan met enorm veel vluchtelingen. Ze besloten zich massaal in te zetten voor de vluchtelingen.

Humberto doet oproep voor vluchtelingencrisis
Zes goede doelen roepen Nederlanders met het manifest 'Save their souls' op om zich in te zetten voor de vluchtelingencrisis rond de Middellandse Zee. Humberto Tan is zo geraakt door dit initiatief, dat hij besluit de uitzending van RTL Late Night aanstaande maandag in het teken te stellen van de vluchtelingencrisis. Hij doet een oproep aan Nederland om in actie te komen voor de crisis.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Ellen Hoog, Guus Meeuwis, Danny Ghosen, Katja Herbers en Waldemar Torenstra te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 4 werd uitgezonden op donderdag 3 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie