Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 1

Aflevering 1

RTL Late Night

31-8-2015

| 4757 x bekeken | 4 reacties
5
Clarence Seedorf vertelt over de `Allstars´ benefietvoetbalwedstrijd, daarnaast hebben ze het ook over de staat van het Nederlandse voetbal, de trainerscarričre van Seedorf en zijn rol als racisme ambassadeur voor de UEFA. Lil´ Kleine, Ronnie Flex en Olivia Lonsdale schuiven ook aan. Hoe kijken de rappers aan tegen alle controverses? Zijn ze van plan om het buitenland te veroveren? De muzikale optredens zijn Nick & Simon, Guus Meeuwis en Eva Simons.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Verhit gesprek Lil' Kleine en Pieter Broertjes
Rapper Lil' Kleine gaf in RTL Late Night tegenover Humberto Tan aan best in gesprek te willen met de Hilversumse burgemeester Pieter Broertjes nadat die hem 'verbannen' had uit zijn stad omdat de rapper de politie had beledigd. Dat mondde uit in een pittig gesprek.

'Kan geen leven zonder mijn vader voorstellen'
De 18-jarige Márcia Ventura Tiago en haar 13-jarige broertje mogen toch in Nederland blijven. Márcia is blij, maar haar vader moet wel terug naar Angola. Hij wordt verdacht van oorlogsmisdaden in zijn land en heeft daarom het zogeheten 1F-stempel. Behalve blij Márcia is daarom ook verdrietig. "Hij is een super vader, heeft ons al die jaren in alles gesteund. Ik kan me geen leven zonder hem voorstellen."

'Fuck de regels, kijk naar het gezin'
Na een golf van verontwaardiging worden de 18-jarige Márcia en haar 13-jarige broertje Gláucio toch niet ons land uitgezet, werd vanmiddag bekend. Maar hun ouders moeten waarschijnlijk wel gewoon terug naar Angola. Márcia is daarom nog steeds de wanhoop nabij. Wat Marcia's gastmoeder Judith Borremans en Martine Goeman van Defence for Children betreft mag af en toe het best wat soepeler met de regels.

Ronnie Flex en Lil' Kleine - Drank en Drugs
Ronnie Flex en Lil' Kleine lieten hun zomerkraker nog een keer horen in RTL Late Night.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Guus Meeuwis, Clarence Seedorf, Eva Simons en Nick & Simon te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 1 werd uitgezonden op maandag 31 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie