Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 35

Aflevering 35

RTL Late Night

2-3-2018

| 910 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Kim deelt bijna alles: "Je bepaalt zelf wat je post over je kind"
Je kan er op social media niet omheen; vrouwen die hun zwangerschap online delen. Beyoncé zette ooit internationaal de toon, maar ook in Nederland is het een trend. Kim Kötter vertelt waarom zij ervoor heeft gekozen om haar zwangerschap groots te delen met haar volgers.

Jan van Hooff legt gebarentaal van chimpansees en bonobo's uit
Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat chimpansees en bonobo's dezelfde gebarentaal spreken. Mensen kunnen die gebaren ook begrijpen, omdat we dezelfde voorouders hebben. De communicatie tussen mens en dier is een bijzonder fenomeen. Gedragsbioloog Jan van Hooff vertelt over de verschillende manieren waarop mens en dier elkaar kunnen begrijpen.

Lieve berichten voor trainer Jac Orie van 'zijn' schaatsers
Hij is de onbetwiste kampioenenmaker van het schaatsen: Jac Orie. De trainer was de grote winnaar tijdens de afgelopen Winterspelen met onder meer gouden plakken voor 'zijn' Sven Kramer, Kjeld Nuis en Carlijn Achtereekte. Gouden plakken pakken doet hij al langer: sinds 2002 is er geen Winterspelen voorbij gegaan zonder een eerste plek voor een van zijn schaatsers.

Is dit de nieuwe Ed Sheeran?
De Duitse inzending voor het Eurovisie Songfestival heeft volgens Humberto wel iets weg van Ed Sheeran.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Carlo Boszhard, Jac Orie, Jan van Hooff, Kim Kötter en Luuk Ikink te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 35 werd uitgezonden op vrijdag 2 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie