Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 33

Aflevering 33

RTL Late Night

28-2-2018

| 1416 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Milo Meskens - Het Is Een Nacht
De Belgische zanger Milo Meskens zingt een Engelstalige versie van Het Is Een Nacht van Guus Meeuwis.

GeŽmotioneerde Humberto Tan neemt afscheid van de late avond
Tot de zomer blijft Humberto Tan RTL Late Night presenteren. Daarna komt Twan Huys met een vernieuwde talkshow onder dezelfde naam.

Dieren op de Oostvaardersplassen bijvoeren: ja of nee?
Het is elk jaar een terugkerende discussie: moeten we de dieren op de Oostvaardersplassen bijvoeren of de natuur zijn gang laten gaan? Ondanks de kans op een boete zijn er veel mensen die de vermagerde dieren willen voeren.

Voorzitter Stichting Vliegramp MH17: "MH17 documentaire kijken was lastig maar nodig"
Aanstaande zondag start bij National Geographic het nieuwe seizoen van Air Crash Investigation. In de eerste aflevering staat de aanslag op MH17 centraal waarbij alle 298 inzittenden om het leven kwamen. De makers van het programma konden onder meer exclusief spreken met medewerkers van de Onderzoeksraad voor Veiligheid. Piet Ploeg, voorzitter Stichting Vliegramp MH17, heeft de uitzending al gezien en vertelt over het belang van dit programma.

Igmar Felicia heeft groot respect voor depressieve collega Stephan Bouwman
Qmusic-dj Stephan Bouwman vertelde op de radio dat het niet goed met hem gaat. Hij heeft een serieuze depressie. Igmar Felicia bewondert de moed van zijn collega om dit aan al zijn luisteraars te vertellen.

De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 33 werd uitgezonden op woensdag 28 februari door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie