Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 31

Aflevering 31

RTL Late Night

26-2-2018

| 879 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Olcay Gulsen in een deuk om hilarische WIDM-opdracht
Olcay Gulsen is behoorlijk op dreef in Wie is de Mol?!

"Ik ben trots dat ik wél in een vrij land leef"
Een unieke verklaring van SP, GroenLinks en VVD. De drie partijen nemen hun in totaal vijf Kamerleden met Turkse roots in bescherming. Na het erkennen van de Armeense genocide gingen pro-Erdogan media in Turkije vol in de aanval: de Kamerleden werden 'landverraders' genoemd. Een van die vijf is GroenLinks-Kamerlid Zihni Özdil. Hij vertelt over de heftige reacties die hij binnenkreeg én waarom dit illustreert dat het integratiedebat in Nederland nog lang niet voorbij is.

"Ik heb geen nieuwe Mies ooit gezien"
Mies Bouwman - de koningin van de televisie - is vandaag op 88-jarige leeftijd overleden. Bouwman was vanaf het allereerste begin van de televisie op de beeldbuis te zien. Eerst als omroepster bij de KRO, later werkte ze voor de AVRO en de VARA.

"Mies Bouwman was de keizerin van Het Dorp"
Mies Bouwman verwierf grote bekendheid toen ze de 23 uur durende liefdadigheidsactie Open het dorp presenteerde. Met regisseur Bert van der Veer blikken we terug op deze historische inzamelingsactie.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Jac Orie, Bert van der Veer, Mies Bouwman en Olcay Gulsen te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 31 werd uitgezonden op maandag 26 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!