Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 23

Aflevering 23

RTL Late Night

14-2-2018

| 843 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

RTL Late Night "Aflevering 23"
Met in deze uitzending: -Nathan Rutjes presenteert twee nieuwe sterspelers voor Nathans Elftal, Ún hij heeft een bonus. -Oud-schaatsers Jan Bos en Gianni Romme bespreken de gouden medailles die de Nederlanders, in het bijzonder Jorien ter Mors, in Zuid-Korea hebben gewonnen. -Loretta Schrijver en Thom Hoffman praten over Sir David Attenborough en zijn nieuwe boek van Sir 'David Attenborough & Zoo Quest'. Ze vervangen zijn stem vaak bij documentaires.

Loretta helemaal weg van David Attenborough: "Ik houd van die man"
Het boek 'David Attenborough & Zoo Quest' is vandaag uitgebracht. Aan tafel bij RTL Late Night blijkt dat Loretta Schrijver helemaal gek is op schrijver Sir David.

Ter Mors pakt goud: "Nog nooit is iemand zo hard gegaan"
Het blijft maar gouden medailles regenen in Zuid Korea! Maar de gouden medaille van Jorien ter Mors is extra bijzonder. Oud-schaatsers Jan Bos en Gianni Romme leggen uit waarom.

"Zo kunnen langdurig zieke kinderen toch naar school"
Nathan Rutjes kan de voetballer in hem niet loslaten en selecteert daarom de meest inspirerende mensen voor zijn speciale elftal. Ook Miriam Haagh behoort vanaf nu tot zijn team.

Elco over overleden Ruud Lubbers: "Hij heeft te kort kunnen genieten"
Ruud Lubbers, langstzittende premier van Nederland, is overleden. Opvolger Elco Brinkman kijkt terug op de CDA-politicus.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Gianni Romme, Jan Bos, Loretta Schrijver, Nathan Rutjes, Thom Hoffman en Elco Brinkman te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 23 werd uitgezonden op woensdag 14 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie