Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 20

Aflevering 20

RTL Late Night

9-2-2018

| 574 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Janieck Devy - Better Off Alone
Als kleine jongen stond hij vooral op de bhne als Pluk in Pluk van de Petteflet, maar muziek maken heeft altijd in zijn bloed gezeten. Zijn stem is vooral bekend van de hit 'Reality' in samenwerking met Lost Frequencies en zijn single 'Feel the love' met Sam Feldt, maar nu heeft hij vooral succes door het nummer 'Better Off Alone' van DJ Jurgen in een nieuw jasje te steken

''Ik zei tegen de regisseur: Ik ben geen geschoold acteur''
Presentator Jan Versteegh maakt volgende week zijn debuut als acteur in de romantische komedie Gek van Oranje. De alleskunner is van alle markten thuis: naast presenteren en acteren bewees hij vorig jaar dat hij ook een aardig moppie kan zingen, keert hij wekelijks terug in het programma Wie Is De Mol? als misschien wel de meest fanatieke deelnemer en als kers op de taart maakte hij vandaag bekend dat hij aan de slag gaat als trouwambtenaar.

'Mien waar is mijn feestneus': van carnavalskraker naar ballad
Het is carnavalsweekend. Tommie Christiaan maakt van de carnavalskraker 'Mien waar is mijn feestneus' een ballad, onder begeleiding van Kelvin Mus.

Hilarisch: Jan Versteegh tovert 'Bloemetjesgordijn' om tot ballad
In grote delen van Nederland barst dit weekend het carnavalsfeest los. Dat betekent in gekke kostuums, met een biertje op, hossen op de bekende carnavalskrakers. Wat Qmusic dj's Igmar Felicia en Fien Vermeulen ontdekten is dat carnavalshits ook om te bouwen zijn tot mooie, gevoelige ballads. Jan Versteegh laat zijn versie horen.

Dierbaarste herinnering van oud chef de mission Henk Gemser
De 23e Olympische Winterspelen in Zuid Korea zijn begonnen! Twee weken lang zijn alle spotlights gericht op Pyeongchang en omgeving. Henk Gemser vertelt zijn dierbaarste herinnering.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Gianni Romme, Henk Gemser, Jan Bos, Jan Versteegh, DJ Jurgen en Tommie Christiaan te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 20 werd uitgezonden op vrijdag 9 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie