Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 149

Aflevering 149

RTL Late Night

1-9-2016

| 1415 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze uitzending: -Linda de Mol & Yolanthe Sneijder-Cabau over het nieuwe programma 'The Story Of My Life', waarin BN'ers jaren ouder worden gemaakt. -Cabaretduo Yentl en De Boer sluit de maand af met een zelfgemaakt lied. -Maurice Dekkers vertelt over zijn documentaire 'Ants on a Shrimp' en het fenomeen Redzepi. -Di-rect speelt hun nieuwste single 'Fired Up'.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De virals van donderdag 1 september
Marieke Elsinga laat de leukste filmpjes van de dag zien in haar headlines.

Marieke: "Je bent zo'n lieve oma"
In Linda's nieuwe programma worden bekende BN'ers getransformeerd tot hoogbejaarden. Marieke is nieuwsgierig hoe de presentatrice van het programma eruit zal gaan zien als bejaarde.

"Het is heel fascinerend om te zien, het is topsport"
De charismatische meesterchef René Redzepi maakt de meest bijzondere gerechten ter wereld. Maurice Dekkers maakte een documentaire over hem en vertelt dat de druk erg hoog is in de beste keuken ter wereld.

Yentl en de Boer - Er Waren Dingen
Cabaretduo Yentl en de Boer sluiten de maand af met een zelfgemaakt liedje 'Er Waren Dingen', geďnspireerd door het grote en luchtige nieuws uit augustus.

Ronald Schneider: "We willen een verklaring van goed gedrag"
De gemeente Rotterdam gaat in een aantal achterstandswijken criminelen en asocialen huurwoningen weigeren, dit op basis van politiegegevens. Om er zeker van te zijn dat er geen nieuwe criminelen in de wijk komen wonen, ziet de gemeente graag een Verklaring omtrent gedrag. Maar dan rijst de vraag: wanneer is iemand een crimineel?

De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 149 werd uitgezonden op donderdag 1 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie