Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 145

Aflevering 145

RTL Late Night

29-7-2016

| 1648 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Hans Klok geeft een voorproefje van zijn nieuwe show 'House Of Horror'. -Gerard Ekdom vertelt over de 'Homo Top 100' bij NPO Radio 2. -Jan Kooijman & Ish At Hamou blikken vooruit op hun programma 'Dance around the World'. -The Sunclub treedt op met de Eric van Tijn Band.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De duurste illusie die Hans Klok ooit heeft gekocht
Hans Klok bedenkt illusies maar het is ook mogelijk om ze te kopen. Maar hoeveel koste de duurste illusie die hij ooit heeft gekocht?

De Headlines van vrijdag 29 juli 2016
Nu Luuk op vakantie is, neemt Jan Jaap van der Wal de Headlines over. Deze keer verzamelt hij weer extra spulletjes voor de kast en praat hij over de Olympische Spelen in Rio.

Madonna is de gay mother
Gerard Ekdom kwam langs om te praten over de Homo Top 100 en natuurlijk kon hij het dan niet laten om het ook te hebben over Madonna, de gay mother.

Peter krijgt dansles van Jan en Ish
Jan Kooijman en Ish At Hamou maakten kennis met een nieuwe dans tijdens hun trip in Afrika. Tijdens de uitzending wilden ze het leren aan Peter.

'Het gaat over de verhalen achter de dans'
Jan Kooijman en Ish At Hamou praten over hun nieuwe zelfbedachte programma 'Dance around the world'. Dit programma onderscheidt zich van andere dansprogramma's omdat het eerder gaat over het verhaal achter de dans.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Hans Klok, Jan Kooijman en Gerard Ekdom te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 145 werd uitgezonden op vrijdag 29 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie