Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 141

Aflevering 141

RTL Late Night

25-7-2016

| 1278 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze uitzending: -Ellen van Langen en Herman Ram over de beslissing van het IOC om Russische atleten toch te laten deelnemen aan de Olympische Spelen. -Arnold Karskens geeft tips om een terreuraanslag te overleven. -Vooruitblik op de Democratische conventie in de VS. -Goedele Liekens over een hete zomer. -Dj Sam Feldt treedt op met 'Summer On You'.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De Headlines van maandag 25 juli 2016
Nu Luuk op vakantie is, neemt Jan Jaap van der Wal de Headlines over. Deze keer bespreekt hij de fusie tussen Albert Heijn en Delhaize, Boulevard voor financiŽn, hypotheekgesprek met webcam, oude commericals van de SNS bank,

Hoe herken je een terrorist?
Arnold Karskens schreef een boek over wat men moet doen bij een tereuraanslag. Een belangrijke vraag was daarbij natuurlijk; hoe herken je een terrorist?

Michiel Vos bespreekt de Democratische conventie in Amerika
Deze week is het tijd voor de Democratische conventie in Amerika waarin Hillary Clinton hopelijk meer stemmen kan verzamelen. Verslaggever Michiel Vos doet verslag over het begin van de conventie.

Ellen van Lange: 'Het is een zwaktebot van het IOC'
Het besluit van het IOC om Russiche atleten ondanks dopinggebruik toch te laten meedoen aan de Olympische Spelen ontvangt veel kritiek. Voormalig atlete Ellen van Lange is hier sterk tegen en vindt het zelfs jammer omdat volgens haar het IOC juist hier had moeten optreden.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Ellen van Langen, Arnold Karskens, Goedele Liekens en Michiel Vos te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 141 werd uitgezonden op maandag 25 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie