Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 126

Aflevering 126

RTL Late Night

4-7-2016

| 875 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Ferry Doedens, Lisa Bor en Kennard Bos vertellen over de serie 'Nieuwe Tijden' die vanavond begint. -Michiel Vos schuift aan over 4th of July en de huidige stand van de verkiezingen in de VS. -Ellen van Langen en Gregory Sedoc blikken vooruit op het EK atletiek dat morgen officieel van start gaat in Amsterdam.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Gregory Sedoc: "Daar moet ik afsluiten"
Voormalig Europees Kampioen Gregory Sedoc was vastbesloten dat hij nog een keer mee wilde doen aan het EK Atletiek. Toen hij hoorde dat het in Amsterdam zou plaatsvinden, was de keuze voor hem duidelijk.

Michiel Vos: 'Donald Trump is geboren entertainer'
Amerikaanse talkshowhosts nemen presidentskandidaat Donald Trump regelmatig op de hak. Amerika-correspondent Michiel Vos laat twee voorbeelden zien.

Michiel Vos over de kansen van Donald Trump
De Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump heeft onlangs een erg onhandige tweet geplaatst. Amerika-correspondent vertelt wat dit voor schadelijke gevolgen heeft voor zijn campagne.

Michiel Vos: 'Amerika is best kneuterig'
Amerika-correspondent Michiel Vos vertelt zijn bevindingen over de manier waarop de Amerikanen hun Onafhankelijkheidsdag vieren op 4 juli.

Jan Jaap met het nieuws van de dag
Cabaretier Jan Jaap van der Wal neemt de komende tijd in de plaats van Luuk Ikink het nieuws van de dag door.

'Ik hoop maar dat alles goedkomt'
Sandra en Rietje, twee zorgmedewerkers van een verpleeghuis uiten hun zorg over de huidige misstanden in de ouderenzorg. Ze komen op regelmatige basis in vervelende situaties terecht, dankzij bezuinigingen op de zorg.

Schitterende opening door Niels Geusebroek
Niels Geusebroek opent de eerste RTL Late Night van de week op schitterende wijze met een akoestische versie van 'Year Of Summer'.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Ellen van Langen, Michiel Vos, Gregory Sedoc, Ferry Doedens, Niels Geusebroek en Jan Jaap van der Wal te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 126 werd uitgezonden op maandag 4 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie