Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 129

Aflevering 129

RTL Late Night

7-7-2016

| 1447 x bekeken | 0 reacties
4
Met in deze uitzending: -Nabeschouwing van de EK voetbalwedstrijd Duitsland - Frankrijk door Jack van Gelder en een vooruitblik op de finale. -Álvaro Soler treedt op. -De vader en de advocaat van het vorig jaar overleden jongetje Papillon vertellen over de rechtszaak die vandaag plaatsvindt. Is de moeder van Papillon schuldig aan zijn dood?

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De Headlines van donderdag 7 juli 2016
Nu Luuk vakantie heeft, neemt Jan Jaap van der Wal tijdelijk de headlines over. Hij bespreekt deze keer de eindbarbecue over het afgelopen politieke jaar.

Jack van Gelder over EK: "Snel vergeten, over en weg"
We spraken met Jack van Gelder het EK tot nu toe door. Erg enthousiast is hij er niet over te krijgen.

"Je kunt niet meer onbevangen een Down-kind krijgen"
Met de NIPT-test wordt het nog gemakkelijker om erachter te komen of je aanstaande kind het Syndroom van Down heeft. Maar moet je dat wel willen? Wilma van Klinken vraagt dit zich af, zij koos ervoor haar kind met Down te houden.

Vader breekt bij verhaal over gewurgd zoontje (7)
Harvey William is vader van Papillon, een 7-jarig jongetje dat zeer vermoedelijk gewurgd is door zijn eigen moeder die lijdde aan psychoses. Vandaag was de rechtszaak en uit Harvey's woorden blijkt dat de wonden nog vers zijn.

In deze uitzending van RTL Late Night was Jack van Gelder te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 129 werd uitgezonden op donderdag 7 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie