Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 122

Aflevering 122

RTL Late Night

28-6-2016

| 1719 x bekeken | 1 reacties
7
Met in deze uitzending: -Rechercheurs Rob Boon en Jan Zambeek wisten na 20 jaar doorbijten een moordzaak op te lossen. Ze vertellen erover in het kader van de nieuwe serie 'De Zaak van je Leven'. -Jack van Gelder en voormalig atlete Nelli Cooman vertellen over 'Race', de film over atleet Jesse Owens. -Jan Jaap van der Wal blikt terug op de maand juni.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Kungs feat. Mel Sugar - This Girl
De Franse dj Kungs nam samen met Mel Sugar het nummer This Girl van de funkband Cookin' On 3 Burners onder handen. Met de zomer in aantocht begint hij nu langzaam de Nederlandse radio-zenders te veroveren.

Discriminatie in de sport: toen vs nu
Naar aanleiding van de film 'Race', over de iconische atleet Jesse Owens die ten tijde van het naziregime maar liefst vier gouden medailles won, zitten Jack van Gelder en Nelli Cooman aan tafel. Hoe zien zij discriminatie terug in de sport?

Moordzaak 11-jarig jongetje na 20 jaar opgelost
In 'De Zaak Van Je Leven' blikken rechercheurs terug op bijzondere moordzaken. Zo ook Jan Zambeek en Rob Boon, zij hielden zich 20 jaar geleden bezig met de moord van een 11-jarig jongetje en hebben nu de dader kunnen vinden.

De Headlines van dinsdag 28 juni 2016
Luuk Ikink met de opvallendste filmpjes en het meest bijzondere nieuws van de dag. Met vandaag: een zingende Diederik Samson, illegaal basejumpen en fierljeppen gaat helemaal fout.

Jan Jaap van der Wal over de partij Denk
Elke laatste dinsdag van de maand neemt Jan Jaap van der Wal de maand met ons door. Deze keer focust hij zich op een partij die de afgelopen maand veel werd besproken: Denk.

'Heel het Verenigd Koninkrijk ligt overhoop'
De nasleep van de Brexit is heftiger dan de Britten ooit hadden kunnen bedenken. Frits Wester benadrukt wat dit betekent voor het Verenigd Koninkrijk, maar ook voor Nederland

Update over de explosies in Istanbul
Marc Guillet is Turkije-correspondent van BNR Nieuwsradio en vertelt kort na het nieuws over de explosies op luchthaven Istanbul wat de huidige situatie is.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Jack van Gelder, Nelli Cooman, Jan Jaap van der Wal en Frits Wester te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 122 werd uitgezonden op dinsdag 28 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!