Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 105

Aflevering 105

RTL Late Night

6-6-2014

| 3996 x bekeken | 0 reacties
7
Zanger Ed Sheeran staat zondag op het hoofdpodium van Pinkpop en brengt eind deze maand zijn nieuwe album 'X' uit. Vanavond schuift hij aan en laat hij zijn single 'Sing' horen. Saskia Noort laat een filmpje zien waarin mannelijke BN'ers zich uitspreken tegen seksueel geweld. De 19-jarige Boyan Slat presenteerde deze week in New York zijn plannen om de oceanen te redden door miljarden kilo's plastic op te ruimen en vertelt hierover. Spike van DI-RECT bespreekt daarnaast het bezoek van The Rolling Stones aan Pinkpop. Dj Hardwell sluit het seizoen knallend af met zijn laatste hits.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

DJ Hardwell - Arcadia
RTL Late Night gaat knallend de zomervakantie in! We hadden een wereldprimeur in onze laatste uitzending van dit seizoen. De nummer-1-dj van de wereld, DJ Hardwell draait zijn nieuwste single Arcadia.

Bekende mannen zetten zich in tegen seksueel geweld
Dat Saskia Noort zich boos maakt om seksueel geweld vertelde ze een paar weken geleden in onze show. Geïnspireerd door het Amerikaanse filmpje 1 is 2 many waarin onder anderen president Obama en acteur Daniel Craig zich uitspreken tegen seksueel geweld riep Saskia vooraanstaande Nederlandse mannen op hetzelfde te doen. En dat is gelukt!

Boyan Slat wil 500 miljoen kilo plastic opruimen
Hij is pas negentien jaar, maar zo jong vindt 'ie zichzelf nu ook weer niet. Op z'n gympies presenteerde de Nederlandse Boyan Slat deze week in New York zijn plannen om de oceanen te redden door kilo's plastic op te ruimen, The Ocean Cleanup. "Elk jaar vinden we 500 miljoen kilo plastic in de oceanen", vertelt hij in RTL Late Night.

De Headlines
Luuk Ikink met het leukste nieuws en de meest hilarische filmpjes van de dag. Met vandaag een pratende kat en lol met elastiek.

Ed Sheeran-Sing
De carrière van de Britse zanger Ed Sheeran gaat als een malle. Zondag staat hij op de main stage van Pinkpop, begin november staat 'ie in een uitverkocht Ziggo Dome en eind deze maand komt zijn langverwachte nieuwe album X uit. Vanavond zingt de Britse nachtegaal zijn hit Sing, voor wie hij met niemand minder dan Pharrell Williams de studio in is gedoken!

Spike: Een gitaar moet rammelen
The Rolling Stones treden zaterdag op tijdens de 45ste editie van Pinkpop. Al vele jaren gelden Mick, Keith, Charlie en Ronnie als The Greatest Rock & Roll Band in the World en dat komt niet in de minste plaats door de heerlijke gitaarriffs van Keith. Wat maakt zijn gitaarspel nou zo bijzonder? "Het moet rammelen."

Humberto krijgt gitaarles van Spike
Spike leert Humberto een lesje gitaarspel en dat doet hij niet zomaar op een gewone gitaar. Jeroen Gmelich heeft Micawber nagemaakt, al sinds begin jaren 70 lievelingsgitaar van Keith.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Saskia Noort, Frans van Zoest, Robbert van de Corput en Ed Sheeran te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 105 werd uitgezonden op vrijdag 6 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie