Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 101

Aflevering 101

RTL Late Night

2-6-2014

| 2174 x bekeken | 0 reacties
7
Actrices Lies Visschedijk, Tjitske Reidinga en Loes Luca komen langs om te praten over het komische theaterstuk 'Bedscènes', dat deze zomer in het DeLaMar Theater staat. Olympisch windsurfkampioen Dorian van Rijsselberghe schuift aan en vertelt over de bootrace waar hij afgelopen weekend aan meedeed voor Team Brunel. Dit team zal onder leiding van zeilveteraan Bouwe Bekking meedoen aan de Volvo Ocean Race. Ook Roxanne 'Rocky' Hehakaija komt langs. Zij is wereldkampioen straatvoetbal geworden met haar 'Favela Street Girls'.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

'Mensen zijn nooit zoals je denken dat ze zijn'
Na twee succesvolle zomers staat Tjitske Reidinga ook dit jaar weer met een relatiecomedy in het DeLaMar. Samen met haar hartsvriendin Lies Visschedijk vecht zij in het nieuwe stuk Bedscenes de ene relatiecrises na de andere uit. Grande dame van de komedie Loes Luca helpt vrolijk mee. "We hopen dat mensen deur van het theater uitgaan met: 'Wij zijn toch niet zo.?'"

Rocky geeft meisjes in sloppenwijk weer hoop
De koningin van het straatvoetbal, Roxanne 'Rocky' Hehakaija, verruilde Amsterdam voor de sloppenwijken van Rio de Janeiro, om meisjes uit de Favela een betere toekomst te geven. Na drie maanden weet Rocky als geen ander wat onze Oranjejongens te wachten staat aan de copacabana. "Het is mooi om die kis een paar voetbalschoenen te kunnen geven waar ze nooit van hadden durven dromen."

Rocky trekt trukendoos open
Of meisjes een beetje kunnen voetballen? Nou dit meisje wel hoor.

Volvo Ocean Race grote uitdaging voor Dorian
Schipper Bouwe Bekking ziet het wel zitten om Olympisch surfkampioen Dorian van Rijsselberghe op te nemen in zijn team van de komende Volvo Ocean Race. Dit weekend ging Dorian het water op met de formule 1-boot en hij blijkt een supertalent. Maar de loodzware, maandenlange reis gaat je niet in de koude kleren zitten. "Met golven zo hoog als huizen, ijspegels aan je neus en weinig slaap denk ik dat het veel van mij gaat vergen, misschien wel te veel."

De Headlines
Luuk Ikink met de leukste filmpjes en het opvallendste nieuws van de dag. Met vandaag: hoog van de toren blazen, een klapband en het jojo-effect.

'Juan Carlos van voetstuk gevallen'
De Spaanse koning Juan Carlos stopt er mee. Vanochtend maakte hij bekend dat het na 39 jaar genoeg is geweest en het liefst zijn zoon Felipe als opvolger ziet. Zijn alle schandalen rond hem en het Spaanse koningshuis de vorst dan toch te veel geworden? "Hij was ooit de held en toen ineens ging het mis; zijn schoonzoon stak overheidsgeld in eigen zak, die olifantenjacht in Botswana en hij bleek al jaren een minnares te hebben."

'Juan Carlos deelde bed met 1500 vrouwen'
Juan Carlos was een echte Don Juan. Althans, als we de verhalen moeten geloven. De Spaanse koning zou met maar liefst 1500 vrouwen het bed hebben gedeeld, onder wie prinses Diana.

De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 101 werd uitgezonden op maandag 2 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!