Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 104

Aflevering 104

RTL Late Night

4-6-2015

| 4139 x bekeken | 0 reacties
7
In een speciale uitzending met John de Mol gaat Humberto dieper in op zijn spraakmakende carrière. Daarnaast schuiven ook diverse gasten aan die een belangrijke rol in John's carrière en/of privéleven spelen, zoals zijn zus Linda, die als 13-jarige al achter de receptie van John de Mol Produkties zat en zijn zoon Johnny die inmiddels diverse succesvolle tv-programma's presenteert.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Golfmaatje Koeman: John grote persoonlijkheid
Ronald Koeman en John de Mol slaan regelmatig een balletje op de golfbaan in Portugal als beide heren daar met hun gezin op vakantie zijn. Daar heeft Ronald John beter leren kennen. De mediamagnaat zit zelfs af en toe bij de voetbaltrainer op de tribune.

'Johns vrouw Els cement van de familie'
Achter elke succesvolle man staat een sterke vrouw. Dat geldt zeker voor John de Mol, die met zijn Els een partner heeft die hem, zoals zoon Johnny het omschrijft, 'af en toe tot de orde roept. Volgens zus Linda is Els de cement die de familie bij elkaar houdt.

John de Mol bijna als travestiet in show
Bíjna maakte John de Mol zijn opwachting als travestiet in een van zijn eigen shows: De Travestie Show. Hij had een weddenschap met presentator Robert ten Brink, maar gelukkig voor John kam hij er zonder kleerscheuren vanaf.

'Kritiek op Talpa heeft veel pijn gedaan'
John de Mol heeft met de oprichting van tv-zender Talpa zijn nek meters ver boven het maaiveld uitgestoken. Dat is in het calvinistische Nederland natuurlijk not done. John en de zijnen werden massaal neergesabeld door de vaderlandse pers. Kritiek is de mediamagnaat wel gewend, maar de bijna dagelijkse negatieve publiciteit rond zijn nieuwe geesteskind is de familie De Mol niet in de koude kleren gaan zitten.

John en Linda overvallen door Duits succes
In de tijd van Love Letters was het niet gebruikelijk dat programma's als warme broodjes over de internationale toonbank gingen. Toch wist John de Mol meteen twaalf afleveringen van de show waarin stellen konden trouwen aan onze oosterburen te verkopen. Tot zijn eigen stomme verbazing. En die van zus Linda, die hem bijstond in de onderhandelingen en zich ineens presentatrice wist van 'Traumhochzeit'.

OG3NE zingt medley voor John de Mol
Mediatycoon John de Mol heeft al zo veel gemaakt voor tv dat we een groot deel alweer een beetje zijn vergeten. Eric van Tijn en The Voice-winnaressen O'G3NE frissen ons geheugen op met deze medley van tv-tunes.

In deze uitzending van RTL Late Night waren John de Mol en Eric van Tijn te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 104 werd uitgezonden op donderdag 4 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie