Uitzending
RTL Boulevard - 9-9-2021

9-9-2021

RTL Boulevard

605 x bekeken | 0 reacties
4
Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met n of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Armin over nummer met Davina: 'het is een kindje van ons samen'
Het succes van 'Hoe Het Danst' smaakt blijkbaar naar meer, want Davina Michelle (25) en Armin van Buuren (44) zijn samen weer de studio ingedoken en dat leidt tot de nieuwe single: 'Hold On'. De eerdere samenwerking met Davina heeft bij de dj nog altijd een speciaal plekje.

Patrick Lodiers geeft kijkje achter de schermen
Het is tijd voor weer wat satire op de zaterdagavond! Patrick Lodiers (49) giet het populaire 'Kopspijkers' in een nieuw jasje en neemt daarbij de rol van presentator. Patrick geeft alvast een rondleiding door de gloednieuwe studio.

Lee Towers prikt vorkje mee met de koning in Ahoy
Het is een klein feestje vandaag: Ahoy Rotterdam bestaat op de kop af 50 jaar. Naast sportevenementen, het songfestival en de MTV Awards denk je natuurlijk bij Ahoy vooral aan Lee Towers (75). De Rotterdamse zanger heeft er maar liefst al 51 keer gestaan en prikt vandaag een taartje mee met de koning.

Gerard Butler staat niet alleen voor, maar k achter de camera
Als acteur Gerard Butler (51) meespeelt in een film, dan weet je eigenlijk al genoeg. Actie, schieten, achtervolgingen, bloed: alles zit er wel zo'n beetje in. En dat is in zijn nieuwste film 'Copsop' niet anders. Met een klein verschilletje: dit keer speelt hij niet de held, maar de bad guy. Wij spraken hem.

BLF-zanger in de bres voor muziekindustrie: 'Gelijk heeft 'ie'
Net als zo ongeveer heel Nederland is ook BLF-zanger Paskal Jakobsen (47) de coronamaatregelen meer dan spuugzat. En dan met name het feit dat hij als artiest helemaal niks kan. Dus vindt 'ie het tijd voor actie: niet met spandoeken en scherpe leuzen op een willekeurig Zeeuws plein; nee hij wil het groots aanpakken. 24 uur lang mag er nergens muziek gedraaid worden en dat is voor de radiozenders een uitdaging.

Sonja Bakker-rel duurt voort: Advocaat reageert op nieuwe beschuldigingen
Er lijkt maar geen einde te komen aan de plagiaat-soap rondom dieetgoeroe Sonja Bakker (46). Na een halfbakken schuldbekentenis en de belofte te zoeken naar een oplossing, lijkt daar nog weinig van terecht te komen. Althans, dat beweert de Amerikaanse foodblogger Silvia Ribas die de eierkoekenbakker beschuldigt van plagiaat. Volgens haar heeft Sonja alleen maar spijt betuigd om haar Instagram-account terug te krijgen.

Bachelor Tony Junior moet voorlopig niet aan daten denken
Na weken wegzwijmelen bij de zoektocht van Tony Junior (31) naar de ware in 'De Bachelor', zagen we hem vorige week voor de knappe Julia kiezen. De grote vraag is natuurlijk, zijn de twee nog happy samen? Het antwoord werd gisteren helder tijdens een allesomvattende verbale moddergooi-wedstrijd.

Vriend Anouk start crowdfunding voor documentaire
Het is dit keer niet Anouk (46) zelf, maar haar verloofde Dominique die in de spotlights staat. Want naast dat zijn liefje wel eens het een en ander over hem zingt, vertelt de basketballer nu zelf zijn levensverhaal in een documentaire. Er moet echter nog wel wat geld bij elkaar worden geraapt om de film daadwerkelijk de wereld in te slingeren en daarom is Dominique een crowdfundingsactie gestart.

Dave Roelvink 'continu' met babykamer bezig
Nu Dave Roelvink (27) zijn dj tafel door corona al een tijdje aan het wegstoffen is, steekt hij zijn neus in hele andere zaken en komt hij met een eigen parfum collectie. Maar dat is niet de enige nieuwe rol in zijn leven, want naast kersverse ondernemer kan hij ieder moment vader worden!

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 9 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie