Uitzending
RTL Boulevard - 15-9-2021

15-9-2021

RTL Boulevard

163 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Jada Borsato met moeder de bühne op. -Nieuwe coronamaatregelen vallen niet bij iedereen in de smaak. -Sylvie Meis eindelijk weer op de Duitse buis. -En Frank weigert hond Coco mee te geven aan Rogier.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

BN'ers zijn zeer verdeeld over coronamaatregelen
Nog nooit was Nederland zo verdeeld over de coronamaatregelen en de vaccinatie dwang die volgens sommigen Nederland in haar greep begint te krijgen. De artiesten zijn verdeeld, maar ook de horeca laat een dag na de persconferentie van zich horen. Verandert Nederland langzamerhand in een soort politiestaat of moeten we blijven vertrouwen in de goede bedoelingen van de overheid?

Powerkopel Beyonce en Jay-Z sluiten megadeal
Grote modemerken en supersterren lijken een match-made-in-heaven. Vandaag start een bijzondere wereldwijde samenwerking tussen het iconische juwelenmerk Tiffanny & Co en het powerkoppel Beyonce en Jay-Z. Hun moderne liefdesverhaal past volgens Tiffanny goed bij de campagne 'About Love', want ook bij The Carters is het niet altijd rozengeur en maneschijn.

Nikkie de Jager mag spreken bij Verenigde Naties
Onze eigen wereldster, Nikkie de Jager, is sinds vorig jaar ambassadeur van de Verenigde Naties, en mag daar binnenkort zelfs spreken! Dat verklapte de ontwerper van haar statement-jurk op het MET-gala aan ons, Edwin Oudshoorn.

Vader Mallorca-dode spreekt voor het eerst: 'Het verdriet is intens'
De 27-jarige Carlo Heuvelman overleed in juli aan de gevolgen van een mishandeling op vakantie-eiland Mallorca. De politie is nog altijd op zoek naar meer informatie over zijn dood. De vader van Carlo deed daarom gisteravond voor het eerst zijn verhaal in het programma Opsporing Verzocht.

Nieuwe seizoen Sex Education overtreft de eerste twee seizoenen
Vanaf vrijdag kunnen fans weer genieten van een nieuw seizoen Sex Education. Eric de Munck sprak de hoofdrolspelers.

Marco en Leontine hebben hun vorm gevonden: 'We latten, zoals dat heet'
Leontien en Jada Borsato stonden gisteravond samen op de planken voor de vertolking van het toneelstuk 'Tweestrijd.' Het stuk, dat gaat over het waarmaken van je dromen, is voor moeder en dochter zélf een droom die uitkomt. Ook voor vader Marco was het een emotionele avond.

Sylvie Meis viert eerste trouwdag niet samen met man Niclas
Door haar vele lingeriecollecties, zonnebrillenlijn, sieradenlijn en glansrijke carrière als influencer is het bijna niemand opgevallen maar Sylvie Meis zet de afgelopen jaren het presenteren op een heel laag pitje. Na 4 jaar heeft ze toch weer tijd gevonden voor een nieuwe tv-klus en reist ze voor het Duitse seizoen van Love Island af naar Mallorca.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 15 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • - Peter R. de Vries onthult Holleeder Tape in

  Peter R. de Vries onthult Holleeder Tape in

  11-2-2019

  Met in deze uitzending: -Jada Borsato met moeder de bühne op. -Nieuwe coronamaatregelen vallen niet bij iedereen in de smaak. -Sylvie Meis eindelijk weer op de Duitse buis. -En Frank weigert hond Coco mee te geven aan…
  Lees verder
 • - 4-7-2017

  4-7-2017

  Met in deze uitzending: -Jada Borsato met moeder de bühne op. -Nieuwe coronamaatregelen vallen niet bij iedereen in de smaak. -Sylvie Meis eindelijk weer op de Duitse buis. -En Frank weigert hond Coco mee te geven aan…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten