Uitzending
RTL Boulevard - 8-9-2021

8-9-2021

RTL Boulevard

343 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Lil' Kleine ontkent betrokkenheid bij mishandeling. -Britney Spears eindelijk bevrijd van haar vader. -Proces tegen Bataclan-verdachten begonnen. -En René Froger gaat op de pedalen voor ALS.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

René Froger klaar voor de Mont Ventoux: 'We doen het rustig aan'
René Froger (60) is er helemaal klaar voor! Samen met zijn dochter en zijn schoonzoon fietst hij zaterdag de Mont Ventoux op om geld op te halen voor ALS. Vanmorgen vroeg werden de sportievelingen uitgezwaaid door vrouwlief Natasja (56) en onze eigen Aran Bade (36).

Koninklijke familie heeft niet het recht Bernhard op vingers te tikken na F1-schandaal
Koning Willem-Alexander (54) krijgt jaarlijks een heel fijn bedrag van de staat toegeschoven. Al zitten daar ook wel wat voorwaarden aan zo bleek vandaag nu de subsidie die hij krijgt voor de Kroondomeinen bij Het Loo in Apeldoorn, op de tocht staat. Maar niet alle Oranje's houden hun hand op bij de Staat. En als ze dan succesvol ondernemen is het ook weer niet goed. Marc van der Linden (51) vindt dat er met twee maten wordt gemeten.

Danny Vera over zijn rollercoaster-leven: 'Alcohol verzacht een hoop'
Danny Vera's (44) 'Rollercoaster' staat stijf bovenaan in de top 2000. Ook zijn eigen leven heeft vele hoogte- en dieptepunten gekend. Nu is hij enorm succesvol maar hij kent ook de andere kant van de medaille. In de kappersstoel vertelt hij openhartig over het verlies van zijn ouders.

Jamie Spears nog altijd touwtjes in handen: 'Free Britney is het voorlopig nog niet'
De soap rondom Britney Spears (39), die al 13 jaar onder curatele staat van haar vader Jamie (69), duurt maar voort. Nu zegt Jamie, tegen alle verwachtingen in, dat hij vindt dat de hele curatele voor zijn wereldberoemde dochter moet komen te vervallen, maar het lijkt erop dat hij dit alleen maar doet om zijn eigen hachje te kunnen redden.

'Proces van de eeuw' tegen verdachten Bataclan begonnen
In Frankrijk staan vanaf vandaag twintig verdachten terecht wegens de aanslagen in Parijs, op 13 november 2015. Terroristen richtten toen een bloedbad aan dat het leven kostte aan 130 mensen. De meeste slachtoffers vielen in concertzaal Bataclan. De Nederlandse Ferry Zandvliet was een van de bezoekers die dit vreselijke drama meemaakte.

Luizenmoeder-film valt in de prijzen: 'Ongelofelijk in deze tijd'
Na een gouden film heeft nu ook de 400.000ste bezoeker plaats genomen voor het witte doek voor 'Luizenmoeder - de Film'. En dat betekend een platina film voor Juf Ank.

'First Dates ook zonder maître Sergio Vyent een hit'
'First Dates' zal het volgend jaar moeten doen zonder de iconische bariton van maître Sergio Vyent (50). De opnames voor het nieuwe seizoen zijn tegelijk met de theatertour die hij met Jim Bakkum (34) gaat doen en dat valt niet te combineren.

Fajah Lourens tegen testbeleid: 'Net zo besmettelijk als de rest'
Het demissionaire kabinet overweegt corona-toegangsbewijzen nog bréder toe te gaan passen, om zo overbelasting van de zorg te voorkomen én de 2 miljoen niet-gevaccineerde mensen aan te moedigen tóch een prik te halen. Als het aan Fajah Lourens (40) ligt moet het afgelopen zijn met het aan banden leggen van de vrijheid.

Lil' Kleine ontkent betrokkenheid bij mishandeling: 'Trekt zich er weinig van aan'
Vier maanden geleden zat Lil' Kleine (26) nog vast in een Spaanse cel en vanmorgen werd hij verwacht in de rechtbank van Amsterdam vanwege een mishandelingszaak. Samen met twee medeverdachten zou hij in december 2019 in een club op het Rembrandtplein een man hebben geslagen en geschopt.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 8 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie