Uitzending
RTL Boulevard - 9-9-2017

9-9-2017

RTL Boulevard

322 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Lekker zweten bij de Evers Staat Op Run
Zaterdag is de Evers Staat Op Run gehouden. Samen met 538-luisteraars en bekende vrienden van de show werd er flink gerend voor het Ronald McDonald Kinderfonds.

'Ze hebben gewoon siliconen in hun billen'
Strakke ronde billen zonder plastische chirurgie, dat willen we allemaal. Maar ja, hoe doe je dat? Goed eten, veel trainen en vooral heel veel op social media kijken kijken. Fajah Lourens heeft er zo haar eigen idee over.

Tim Oliehoek: 'lekker griezelen met z'n allen'
De meest angstaanjagende creatie van Stephen King is terug, IT. Alweer bijna 30 jaar geleden joeg de clown ons de stuipen op het lijf in de legendarische serie en nu kunnen we de nachtmerrie opnieuw beleven in de bioscoop. Dat wordt lekker griezelen, en daar houden we met zijn allen van volgens Tim Oliehoek.

Michael Boogerd: 'Zonder dat spul kon je haast niet meedoen'
Leontien van Moorsel is beschuldigd van het gebruik van doping door een voormalig wielerarts. Fatima vraag Michael Boogerd wat hij van de onthulling vindt.

Hoe maak je van een burger een royal?
Alle koningshuizen ter wereld maken het mee: het moment waarop een troonopvolger of prins het meisje of de jongen van hun dromen ontmoet. Maar hoe zorg je er nou voor dat ze zich als echte royal ontwikkelen?

Ontroerend moment Willem-Alexander en Eberhard van der Laan
De foto waarop onze koning de ernstig zieke burgemeester Everhard van der Laan een arm geeft maakt veel los in Nederland.

Orkaan Irma blijft op pad vernietiging
De laatste update over de oorkaan Irma, met Michiel Vos in de Verenigde Staten en meteorologe Jennifer Faber in de studio.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink en Ruben Nicolai. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 9 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie