Uitzending
RTL Boulevard - 11-9-2017

11-9-2017

RTL Boulevard

556 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Hot nieuw Hollywoodkoppel: Katie Holmes en Jamie Foxx
Katie Holmes en Jamie Foxx worden al jaren aan elkaar gelinkt als liefdeskoppel maar niet eerder kwam daar dé bevestiging. Tot ze afgelopen week hand in hand op het strand worden gespot. De reden voor deze jarenlange geheimzinnigheid lijkt Katies ex Tom Cruise.

Platina voor nieuwe plaat JeBroer
Rapper JeBroer gaat internationaal met nieuwe single My Gabber door de samenwerking met niemand minder dan de Duitse cultheld Scooter. Ronald Molendijk zoekt de heren op.

Week van de waarheid voor Frank Masmeijer
Een boek dat verschijnt, een documentaire op televisie en de uitspraak in de rechtszaak over zijn vermeende betrokkenheid bij cocaïnehandel: dit is de week van de gevallen tv-coryfee Frank Masmeijer.

'Thuisblijven geen optie voor Willem-Alexander'
Op Sint-Maarten wordt met man en macht gewerkt om de bevolking daar te voorzien van water, voedsel en andere noodhulp. Koning Willem-Alexander is ongeveer twee uur geleden op het eiland aangekomen om de bevolking een hart onder de riem te steken.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink en Ruben Nicolai. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 11 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!