Uitzending
RTL Boulevard - 12-9-2017

12-9-2017

RTL Boulevard

562 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Trotse van Gerwen: 'Misschien nog één erbij of zo?'
Sloopkogel Michael van Gerwen en zijn vrouw Daphne zitten sinds de geboorte van dochtertje Zoë op een reusachtige roze wolk. De kleine prinses is nu dik een maand oud. Hoog tijd dus voor beschuit met muisjes in Vlijmen.

Pittige vriendinnenfilm scoort bij premièrepubliek
Donderdag komt de nieuwe komedie Bella Donna's uit. Hij gaat over drie meiden die de bucketlist van hun overleden vriendin gaan afmaken. Gisteren werd de loper uitgerold voor de première en RTL Boulevard was daar natuurlijk bij.

Hoe ver ga je als je niet vanzelf zwanger raakt?
Hormonen, ivf, een gezondere levensstijl... er is van alles mogelijk om de kans op een zwangerschap te verhogen als het niet vanzelf gaat. En veel vrouwen maken hier gebruik van. Nog altijd zorgt dit voor veel discussie.

Nederland te klein voor nieuwe Dafnes en Epkes?
We krijgen geen genoeg van sporthelden als Dafne Schippers, Ranomi Kromowidjojo en Epke Zonderland. Maar Nederland is hard op weg zijn status als topsportland te verliezen.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink en Ruben Nicolai. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 12 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie