Uitzending
RTL Boulevard - 9-1-2019

9-1-2019

RTL Boulevard

449 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Drugsbaas El Chapo werd door Nederlandse politie in de gaten gehouden
Aan de rechtszaak tegen de grootste drugshandelaar ter wereld, Joaquin Guzman, zit een Nederlands tintje. Het blijkt dat de Nederlandse politie anderhalf jaar lang de telefoongesprekken van de drugsbaas afluistert.

Huwelijksproblemen Wendy en Erland nog steeds gesprek van de dag
Trouble in paradise: Het huwelijk van Wendy en Erland verkeert in zwaar weer. Volgens Olcay komt het wel goed met het powerkoppel.

Beau krijgt grote verrassing in de studio
Op 24 januari wordt de Gouden Loeki uitgereikt aan de beste Nederlandse reclame van het afgelopen jaar. Wij mogen de kanshebbers bekend maken en ook Beau staat een grote verrassing te wachten.

Emile Ratelband gaat niet in hoger beroep
Emile Ratelband probeerde eind vorig jaar via de rechter zijn leeftijd met 20 jaar te verlagen. De rechter wees zijn verzoek af, maar hij geeft de strijd nog niet op. of toch wel?

Orde van advocaten reageert op Holleeder-tape
Maandag wordt de spraakmakende Holleeder-tape in de rechtszaak opgenomen en nu heeft ook de orde van advocaten eindelijk gereageerd.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 9 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie