Uitzending
RTL Boulevard - 12-1-2019

12-1-2019

RTL Boulevard

339 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Wie van de Oranjes werkt het hardst?
Staatsbezoeken, lunches en werkuitjes aan de voedselbank. Het is slecht een kleine greep uit alle activiteiten die de Oranjes elk jaar doen. Wie werkt er eigenlijk het hardst?

De première van Hoe Tem Je Een Draak 3
We hebben er vijf jaar op moeten wachten, maar vanmorgen is het derde deel van Hoe Tem Je Een Draak in première gegaan.

Ronald Molendijk: 'Rappers verheerlijken geweld niet'
Een opmerking van de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb heeft de afgelopen dagen voor veel opschudding gezorgd. Hij vindt dat rappers vuurwapengeweld verheerlijken en dat moet volgens hem stoppen. Ronald is het er niet mee eens.

Nicolette Kluijver en man knokken voor hun huwelijk
Het huwelijk van Nicolette en Joost verkeert momenteel in zwaar weer. Het management laat weten dat de ziekte van de presentatrice een grote impact heeft gehad op haar gezinsleven en haar huwelijk. In 2017 werd bij Nicolette het voorstadium van longkanker ontdekt. Joost, zelf plastisch chirurg, heeft haar in die periode zo goed mogelijk gesteund.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 12 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie