Uitzending
RTL Boulevard - 11-1-2019

11-1-2019

RTL Boulevard

321 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Peter R. over de infiltrant die een heldenrol vertolkte
Een undercoveragent wist vorig jaar te infiltreren in een terreurorganisatie met snode plannen. Dankzij deze dappere en gewaagde actie is een bloederige aanslag voorkomen.

Rapper Ginger nu al de winnaar van The Voice
The Voice of Holland kent nu al een winnaar. Rapper Ginger overleefde vorige week The Battles niet, maar wist toch een platencontract binnen te slepen en bracht vandaag zijn eerste single uit.

Gordon en Angela de Jong in de clinch
Het succes van DanceSing wordt overschaduwd door een relletje van Gordon en tv-recensent Angela de Jong, dat gisteren ontstond in De Wereld Draait Door. Angela reageert nu bij RTL Boulevard

Het laatste nieuws rondom Sjinkie Knegt
Shorttracker Sjinkie Knegt werd gisteren getroffen door een vreselijk ongeluk. Tijdens het aansteken van zijn houtkachel vatte zijn kleding vlam en liep hij derdegraads brandwonden op. Zijn moeder vertelt vandaag bij ons hoe het gaat met haar zoon.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 11 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie