Uitzending
RTL Boulevard - 4-2-2014

4-2-2014

RTL Boulevard

1688 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Monique Smit is vrijgezellig
Sinds oktober vorig jaar is Monique Smit weer een 'single lady'. De Volendamse zet de afgelopen tijd flink de bloemetjes buiten.

Maria ontkracht relatie Afrojack
Maria Tailor, de naam zegt u misschien niet veel, toch staat ze sinds gisteren ineens volop in de spotlights. Ze zou een relatie hebben met Afrojack. Zij ontkent het echter.

Mandela laat ruim 3 miljoen aan vastgoed na
Twee maanden na zijn dood is deze week het testament van Nelson Mandela bekendgemaakt. Erfenis: ruim 3 miljoen aan vastgoed. En met de verdeling is vast niet iedereen even blij...

Jeroen en Dennis schieten erop los
Aan de lange lijst van politieseries voegen Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven er ook eentje toe. In de straten van Tilburg vatten ze gespuis in de kraag voor Smeris. De grappenmakers laten tijdens de opnames de oneliners achterwegen. Jeroen: "Wij weten tot hier kunnen we lachen en dan begint de scène."

Willem-Alexander opent tentoonstelling Tweede Wereldoorlog
Koning Willem-Alexander opende vandaag bij de Kunsthal in Rotterdam een collectie van honderd voorwerpen uit De Tweede Wereldoorlog.

Quintis Ristie: mijn ex moest er erg om lachen
De telefoon van Quintis Ristie stond gisteren plotseling roodgloeiend. Zijn tweet over zijn echt scheiding van een paar jaar terug en dat hij de draad weer oppakt met zijn oude liefde, deed vermoeden dat hij weer herenigd was met zijn ex-vrouw. Niets van waar. Hij gaat weer radio maken.

Prinses Beatrix officieel terug naar Drakensteyn
Prinses Beatrix kan niet even bijkomen van het Beatrix Bedankfeest van afgelopen zaterdag. Er staat namelijk een verhuizing op het programma, want vandaag is de voormalige vorstin officieel ingetrokken in Kasteel Drakensteyn in Lage Vuursche.

Drukke carrière goed voor relatie Sharon den Adel
Whitin Temptation komt met alweer het zesde studioalbum. Na al het succes in Europa wil de band toch echt in Amerika doorbreken! Alleen heeft dat wel invloed op het gezinsleven van zangeres Sharon en haar man Robert.

Lieke van Lexmond dolgelukkig met Gouden Film
Vrijdag hadden we het al even over het succes van Toscaanse Bruiloft. En het afgelopen weekend werd dat succes nog even bezegeld!

Niels Geusebroek trots op nieuwe single
Na twee klappers van hits heeft Niels Geusebroek gezwoegd op een nieuwe single. En daarvoor heeft hij vandaag een bijzondere videoclip opgenomen.

Gordon woedend op organisatie TV-beelden
Gordon is op zijn teentjes getrapt en niet zo'n klein beetje ook. Het programma Geer & Goor Effe Geen Cent te Makken is niet genomineerd voor een TV-beeld en dat zit Goor niet lekker.

Hoe gaat Koningsdag eruit zien?
Op 26 april vindt de eerste Koningsdag plaats en na 33 jaar Koninginnedag waait er weer een frisse wind door de paleizen. Dus de vraag is nu: wordt Koningsdag in een nieuw jasje gestoken?

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 4 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie